- En helt ny dag venter

Ari Behn kom med gladmelding på Instagram etter bruddet.

GLAD: Ari Behn la ut positiv melding på Instagram etter bruddet med prinsesse Märtha.   Foto: NTB scanpix
GLAD: Ari Behn la ut positiv melding på Instagram etter bruddet med prinsesse Märtha. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidlig i august kom den sjokkerende nyheten om at prinsesse Märtha Louise (44) og Ari Behn (43) skal skilles etter 14 år som ektepar.

De to har ikke uttalt seg etter bruddet, men sendte ut en pressemelding som forklarte at de to hadde prøvd alt over lang tid, men at de likevel ikke kunne møtes der de gjorde før. 

Mandag la Ari ut et bilde av seg selv på Instagram, hvor han smiler fra øre til øre, med denne positive teksten: 

- Out running. I'm talking to you, kiddo. A brand new day is waiting. An unknown forest and a new terrain to explore. And then I'll come back and love you forever (listening to Billie Holiday)

Saken fortsetter nedenfor.

Innlegget har allerede 240 likerklikk og med mange positive kommentarer under. 

- Du ser så bra ut, Ari. Digger både deg og Billie Holiday, lød en av kommentarene. 

Men dette er ikke første gang det tidligere paret åpner seg på sosiale medier. 

Kryptisk beskjed fra Märtha

Siste gang Märtha og Ari var sammen i en offisiell anledning var i forbindelse med jubileumsreisen 23. juni. Begge var med under gudstjenesten i Nidarosdomen, men Ari droppet kongefesten.

Kun én måned etter jubileumsreisen, delte prinsessen og hennes forretningspartner Elisabeth Nordeng (48) en video på Facebook-siden til deres selvutviklingskonseptet Soulspring, som er en videreutvikling av Astarte Inspiration, bedre kjent som Engleskolen.

Saken fortsetter nedenfor.

MAKKERE: Märtha Louise og Elisabeth Nordeng forretningspartnere og sammen driver de selvutviklingskonseptet Soulspring.
MAKKERE: Märtha Louise og Elisabeth Nordeng forretningspartnere og sammen driver de selvutviklingskonseptet Soulspring. Vis mer

I videoen, som ble publisert 22. juli, snakker duoen om at de gleder seg til å ta fatt på en sommer med fri fra sosiale medier og andre stressende tanker.

Elisabeth forteller videre at det kan skje mye i hodet når man kobler av tankene fra sosiale medier, jobb eller hva enn man har i tankene.

- Det skjer så mye spennende i underbevisstheten. Så jeg gleder meg til å høre med deg i august en gang, Märtha, om hva som har skjedd i underbevisstheten din, som kanskje blir noe nytt vi kan dele, sier Elisabeth mens prinsessen nikker smilende og svarer:

- Det er jo sånn at når man får slappet ordentlig av, at de gode ideene kommer. Når man stresser hele tiden, har man så mye stress i kroppen at det ikke får plass til å komme opp. 

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: I 2004 var det et svært lykkelig par som stadig smilte til fotografene.  Foto: AFP
LYKKELIGE: I 2004 var det et svært lykkelig par som stadig smilte til fotografene. Foto: AFP Vis mer

- Det var flere av oss som undret

Etter den svært overraskende bruddnyheten spredte seg over landet fredag ettermiddag, er det flere som har stusset over hvor lenge skilsmissen egentlig har vært planlagt.

Årsaken er nemlig den at Ari ikke deltok på kongefesten under jubileumsreisenfor halvannen måned siden. 

- Vi var flere som undret oss over at Ari ikke var med under den videre feiringen. Og han var heller ikke med på det offisielle bildet som ble tatt noe senere. Han var den eneste som manglet, forteller Se og Hørs kongeekspert Anders Johan Stavseng.

Dagen før bruddet ble annonsert, delte også Ari en melding på sin Instagram-profil av et selvmalt maleri, blant annet med emneknaggen «letgo».

#aribehn #paradise #passage #letgo #summer #flowers #sun

Et bilde publisert av Ari Behn (@ari.behn)

LES OGSÅ: Se de søte bildene av prins George