SØRGER: - Jeg vet ikke hvor mange timer vi har tilbrakt sammen. Vi har kjørt opp og ned Buskeruds daler på valgkampturneer en rekke ganger. Vi var gode politiske venner, sier Erna Solberg om sin avdøde venn. Foto: Scanpix
SØRGER: - Jeg vet ikke hvor mange timer vi har tilbrakt sammen. Vi har kjørt opp og ned Buskeruds daler på valgkampturneer en rekke ganger. Vi var gode politiske venner, sier Erna Solberg om sin avdøde venn. Foto: ScanpixVis mer

- En helt forferdelig dag

Erna Solberg er i sjokk etter vennens tragiske dødsfall.

SEHER.NO: Høyre-leder Erna Solberg er i sorg etter at hennes nære medarbeider, Odd Martin Dagsleth (56), onsdag ble drept i en trafikkulykke. Klokka 23.20 kom den tragiske nyheten om at 56-åringen hadde omkommet i ulykken, som fant sted i hjemfylket hans, Buskerud, skriver Dagbladet.

Solberg og Dagsleth har i 20 år jobbet sammen for å utvikle partiets politiske plattform.

- Det er en helt forferdelig dag for alle som kjente Odd Martin, sier partilederen til avisen.

Men ikke nok med det: Ulykken skjedde ogsp mindre enn én uke etter at Erna lanserte veivedlikehold og trafikksikkerhet som partiets viktigste valgkampsak.

Den avdøde var Høyres mest erfarne fylkessekretær og kjent som en strateg.

- Jeg vet ikke hvor mange timer vi har tilbrakt sammen. Vi har kjørt opp og ned Buskeruds daler på valgkampturneer en rekke ganger. Vi var gode politiske venner, forteller Erna Solberg til Dagbladet.

Odd Martin Dagsleth etterlater seg kone og to barn. Ifølge politiet kom en møtende VW Touran over i 56-åringens kjørefelt på riksvei 283 ved Herstrøm - mellom Drammen og Mjøndalen. Odd Martin døde på stedet, mens føreren av ulykkesbilen kom fra stedet med lettere skader.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg holdt på å dø