Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarmans bryllup:

- En hel del tårer

Den store dagen nærmer seg med stormskritt, og hver minste detalj er nå planlagt.

GIFTEKLARE: Om kun en måned er dagen hvor Henrik og Lisa skal gi hverandre sitt ja. Foto: Anna Stom
GIFTEKLARE: Om kun en måned er dagen hvor Henrik og Lisa skal gi hverandre sitt ja. Foto: Anna Stom Vis mer
Publisert

For litt over to år siden ble tidligere realityprofil Henrik Elvejord Borg (28) og den svenske influenseren Lisa Anckarman (32) et par. Siden den gang har mye skjedd for duoen.

Paret har rukket å flytte sammen, få sin egen YouTube-serie, kjøpe leilighet og ikke minst å forlove seg. Nå er det kun én måned til det tre dager lange bryllupet skal finne sted i Sverige, nærmere bestemt på storslåtte Rånäs Slott.

Den siste tiden har derfor vært preget av bryllupsplanlegging. Se og Hør har i den anledning tatt en prat med den kommende bruden.

SNART KLART: Her er det måneder til Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Og nervene begynner å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Alt er planlagt ned i minste detalj

- Kjenner du deg klar eller har du mye nerver?

- Akkurat nå har jeg faktisk litt nerver. Vi hadde et møte med presten i dag, hvor vi fortalte hvordan vi møtte hverandre, også øvde vi på å bytte ringer. Det har vært en hel del tårer i dag, forteller Anckarman om gjennomgangen til den store dagen.

Likevel føler 32-åringen seg klar til bryllupet nå som alt som skal gjøres er skrevet ned og satt av tid til.

Og paret etterlater ikke noe til tilfeldighetene.

- Det føles som om vi har gått inn i hvert eneste hjørne, og i tillegg har hatt tid til å legge inn det lille ekstra, sier hun fornøyd til Se og Hør.

BRYLLUPSMAGASIN: Paret har prydet forsiden av brollopsmagasinet.se. Foto: Anna Storm
BRYLLUPSMAGASIN: Paret har prydet forsiden av brollopsmagasinet.se. Foto: Anna Storm Vis mer

Hun kan også avsløre at gjestene vil få flere overraskelser i løpet av helgen, noe hun syns er veldig gøy.

- Over all forventning

Det er mange forberedelser som skal gjøres når 110 gjester skal ankomme Rånäs slott om bare en måned.

- Planleggingen av bryllupet går kjempe bra, over all forventning, forteller Anckarman.

Hun kan imidlertid røpe at forloveden ikke er like involvert i planleggingen nå, som det han var i starten.

- I starten var Henrik mye med i prosessen om å velge ut hvor vi skulle være, hvem vi skulle invitere og hvordan dagsskjemaet skulle være.

Nå som det er detaljene som står for tur, er det Anckarman som har store deler av ansvaret.

DRAMATISK: Det ble dramatisk da realityparet Lisa Anckarman og Henrik Borg var på juleferie i Thailand. Lisa ble lagt inn på sykehus, og nå får vi endelig se hva som egentlig skjedde i deres YouTube-serie «Lisa&Henrik». Video: «Lisa og Henrik»/Steffen Pettersen Vis mer

En stor bekymring

Selv om det meste er på plass i forkant av feiringen, er det dessverre én ting som influenseren ikke kan kontrollere: været. 32-åringen innrømmer at hun kjenner på redselen for at himmelen skal åpne seg på parets store dag.

- Vi er redde for at det skal regne, ettersom vielsen og festen er ute, men jeg tenker også at alt kommer til å løse seg. Vi har telt klart i tilfellet vi behøver det, ler hun.

Mye på en gang

Som nevnt har det skjedd mye for paret de siste årene, noe som også har preget planleggingen.

- Den absolutt største utfordringen for oss har vært å få tid til å planlegge, ettersom vi holder på med så mye for forskjellig. Vi har jobbet hardt med sesong to av vår realityserie som nylig kom ut på YouTube og vi har jobbet med firmaet vårt, mens vi har planlagt denne kjærlighetsfesten, sier 32-åringen.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Heldigvis har paret hatt flere rundt seg som har bidratt til festen, noe Anckarman er utrolig takknemlig for.

Det gifteklare paret har snakket stort og mye om det kommende bryllupet. Da forlovelsen ble kjent, omtalte Elvejord Borg forloveden som sin beste venn.

- Det føles helt utrolig. Jeg har tenkt på det en stund og vi har snakket om det, men det å faktisk ha fridd nå, er helt utrolig. Jeg har fått min beste venn som forlovede, og det føles helt fantastisk, sa han da til Se og Hør.

LES OGSÅ: Marte Bratberg: - Kan hende vi ombestemmer oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer