En gutts kvaler

Marius Holst tredje film #201dBlodsbånd#201d er et tøft og opprivende drama om en albansk tenåringsgutt som kommer til Norge for å finne faren sin.

PÅ LETING: Mirush er en selvstendig gutt som etter hvert må ta noen veldig voksne valg.  Foto: 4 1/2
PÅ LETING: Mirush er en selvstendig gutt som etter hvert må ta noen veldig voksne valg. Foto: 4 1/2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se ukas beste DVD-filmer
Se ukas beste kinofilmer

Men alt går ikke etter planen...

Den femten år gamle Mirush har lyst til å møte faren sin igjen. Faren lot familien i stikken da Mirush var liten, og driver nå en restaurant i en av Oslos mer lyssky bakgårder. Problemet er at han et meget anstrengt forhold til den albanske mafiaen i Oslo, som han skylder penger. Han har fått seg norsk kjæreste, og husker knapt nok sin familie i Albania. Så dukker Mirush opp.

Den unge gutten begynner å ta jobber for sin far, uten å røpe sin egentlige identitet. Men forholdet dem i mellom blir ikke helt som han hadde trodd, og snart må ha noen meget alvorlige valg som vil få store konsekvenser for dem begge.
Det er Marius Holst tredje film – nei, ingen hastverksregissør, dette – og han brukte lang tid på å finne frem til den dyktige hovedrolleinnehaveren Nazif Muarrem, som han fant på en skole i Makedonia.

”Blodsbånd” tegner til å bli vinterens beste norsk drama.


Se ukas beste DVD-filmer
Se ukas beste kinofilmer
I samarbeid med:
 Filmweb.no Mix Scene 1 Pioneer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer