Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

- En grei syretest for forholdet

Nå er det klart for en ny sesong av «Vendela + Petter», der man nok en gang får følge turtelduenes hverdag.

NY SESONG: Petter og Vendela fortsetter å dele av sitt liv sammen i en tredje sesong av «Petter + Vendela». Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom to sesonger har vi fått følge hverdagen til TV-profilen Petter Pilgaard (40) og tidligere supermodell Vendela Kirsebom (53) i serien «Vendela + Petter» på TV 2.

Paret møttes under innspillingen av «Farmen kjendis» i 2016, og senere samme år kunne de avsløre at de hadde blitt kjærester.

Nå er det klart for en tredje sesong av realityprogrammet, der fansen har mer spennende å se fram til enn noen gang før.

Se trailer øverst i saken.

Blant annet skal seerne få følge paret gjennom et frieri, boligkrise, fallskjermhopping og jakten på den perfekte forlovelsesringen - sammen med den gode vennen og stylisten Jan Thomas (53).

- Vi er jo oss selv, og gjør mye rare greier. Det blir mye hygge med gamle venner, som Lothe og Randi (Leif Einar «Lothepus» Lothe og samboeren journ.anm.), og Jan Thomas. Også flytter vi endelig sammen i serien, sånn på ordentlig, sier Vendela til Se og Hør før premieren.

Sesong tre av «Vendela + Petter» hadde premiere på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo mandag kveld klokken 22:30.

Koser seg sammen

At paret har delt av livets opp- og nedturer på tv-skjermen de siste årene, mener både den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren og supermodellen bare er hyggelig - til tross for at det kan bli litt for privat til tider.

- Noen ganger kan det bli litt sånn «ånei, sa jeg det? Det var jo veldig privat». Men egentlig går det helt greit. Vi koser oss jo masse sammen og har det veldig fint, forteller Vendela, før Petter legger til:

- Jeg syns egentlig det er litt rart at vi får dele, og at noen faktisk er interessert i at vi skal dele, vår hverdag med resten av Norges befolkning. Og at folk faktisk ser på. Vi lever jo 99 prosent vanlige liv, men kanskje ikke så A4, forteller Pilgaard.

EKSTASE: Petter Pilgaard får en uventet vending på morgenen når kjæresten Vendela Kirsebom drar opp en overraskelse fra hatten. Vis mer

Må avkrefte PR-stunt

Tilbakemeldingene det svært profilerte paret får, er utelukkende positive. De har nemlig blitt en stor inspirasjon og forbilder for en rekke par de siste årene.

- Det som er veldig hyggelig å få tilbakemelding på, og som gjør alt verdt det, er at folk sier de blir snillere mot hverandre av å se på oss, sier 40-åringen.

- Ja, at folk pleier kjærligheten mer. Vi får mye tilbakemeldinger fra andre par om at de får troen på kjærligheten igjen, avslører den tidligere modellen.

Helt siden paret offentliggjorde forholdet har det vært en rekke mennesker som har tvilt på dem som par. Lenge har det nemlig sirkulert rykter om at det hele kun er et PR-stunt.

Det har Vendela og Petter gjentatte ganger avkreftet og motbevist, og til Se og Hør forteller de at de fremdeles får spørsmål om akkurat det.

- Jeg vet ikke hvor mange det er som tviler, men vi får spørsmål av og til, og det er ikke så lenge siden noen lurte på om det faktisk ikke bare var et PR-stunt. Det er veldig rart, egentlig, forteller 53-åringen.

- Det viktigste er jo at Vendela og jeg vet at vi er sammen og fokusere på det, ellers ofrer ikke jeg så veldig mye tid og krefter til å overbevise andre, legger Petter til.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

- Syretest for forholdet

I likhet med svært mange andre par om dagen, tilbringer Petter og Vendela all sin tid sammen. Grunnet coronapandemien sitter nemlig mange innestengt sammen for å hindre økt smitte.

Det virker imidlertid ikke som noe stort problem for turtelduene, som ikke har spesielt mye mot å tilbringene alle døgnets timer sammen.

- Det som er så fantastisk hyggelig er at vi koser oss veldig sammen, hele tiden, alltid. Det er bare hyggelig å være sammen. Vi koser oss og lager masse mat og bare har det fint. Plutselig har dagen gått, røper 53-åringen.

- Dette er vel en ganske grei syretest for forholdet tenker jeg. Men tiden har gått ekstremt fort, utrolig nok. Den største utfordringen er vel egentlig å finne nye ting å se på Netflix, sier Pilgaard lattermildt.

«Farmen kjendis»-profil, forfatter og supermodell Vendela Kirsebom var godt voksen første gang hun møtte sin tyrkiske far. Det ble et svært rørende møte, som hun gjenforteller hos «Skavlan» på NRK. Vis mer

Vil gifte seg i utlandet

At paret har det bra sammen er det liten tvil om. I høst gikk nemlig Pilgaard ned på kne og fridde til sin kjære. Frieriet skjedde i Sør-Afrika, og paret har siden den gang vært lykkelig forlovet.

Noe bryllup har de imidlertid ikke rukket å planlegge ennå, og avslører overfor Se og Hør at de begge tar det hele med knusende ro.

- Vi har egentlig tenkt at det hadde vært hyggelig å gifte oss i utlandet, men det kan jo være at det blir et problem, så vi får bare se. Vi har ikke planlagt noe annet enn at vi har veldig lyst, og at vi vet sånn omtrent hvem vi har lyst til å ha i bryllupet, avslører 53-åringen.

I utgangspunktet ville det lykkelige paret bruke en ferietur på Sri Lanka til å planlegge detaljene rundt den store dagen. Det gikk imidlertid i glemmeboka, og noe bryllupssnakk ble det lite av.

- Det er et godt bevis på at Vendela ikke er «bridezilla» i hvert fall. Vi har tatt det overraskende med ro. Man kan jo nyte det å være forlovet også, tenker jeg, avslutter Pilgaard.

LES OGSÅ: - Ønsker oss ikke felles barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer