Orlando Bloom:

- En ganske mørk tid

Røper detaljer etter skrekkulykken.

STJERNEPAR: Orlando Bloom er forlovet med popstjernen Katy Perry. Sammen har de også en datter. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
STJERNEPAR: Orlando Bloom er forlovet med popstjernen Katy Perry. Sammen har de også en datter. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

«Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere», mente filosofen Friedrich Nietzsche. Dette ordtaket virker å passe spesielt godt for «Pirates of the Caribbean»-stjernen Orlando Bloom (45).

Skuespilleren åpner seg nemlig om en skrekkopplevelse han gikk gjennom for 26 år siden.

«Da jeg var 19 år gammel ble jeg fortalt at jeg kanskje aldri ville kunne gå igjen. Det var et av de mørkeste øyeblikkene i livet mitt. Slik kom jeg meg gjennom det», skriver 45-åringen som tekst til en video på Instagram i anledning verdensdagen for psykisk helse 10. oktober.

Nær-døden-opplevelse

I videoen forteller Hollywood-stjernen at han falt ned tre etasjer og brakk ryggen. Han legger ikke skjul på at han var veldig heldig som overlevde fallet ettersom ryggmargen fremdeles var intakt.

Page Six er blant mediene som omtaler saken.

- Dette var begynnelsen på en lang og smertefull reise for meg til å gjenkjenne og forstå noen av mønstrene som hadde vært i livet mitt - og som hadde ført til at jeg hadde utallige ulykker, forklarer han.

- Og kulminasjonen var å knekke ryggen min, som var en nær-døden-opplevelse, legger Bloom til.

ULYKKE: I 2006 var Forræder-aktuelle Karina Hollekim i en alvorlig fallskjermulykke. Legene fortalte henne at hun aldri kom til å gå igjen, men det stoppet ikke Karina. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Hadde mye vondt

Som følge av ulykken måtte 45-åringen gjennom en ryggmargsoperasjon før han la ut på en komplisert restitusjonsreise hvor han måtte bruke ryggskinne.

- Jeg vil si at månedene etter fallet var en ganske mørk tid. Jeg hadde alltid vært veldig aktiv i livet mitt, og plutselig føltes ting veldig begrensende samtidig som jeg hadde mye vondt, innrømmer Bloom.

Dette er ikke første gang stjernen åpner seg om den skumle hendelsen. I fjor høst delte Bloom også et Instagram-innlegg om den omfattende ryggskaden.

«Dette er meg med min ryggskinne i cirka 1998, omtrent tre måneder etter at jeg falt tre etasjer og knuste ryggraden min, og jeg slapp så vidt unna døden og lammelser. Jeg er takknemlig hver dag for lemmene mine som lar meg pushe grensene og leve livet på kanten (tryggere nå)».

LES OGSÅ: - Har lagt livet mitt til side

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer