- En fryd å se så mye nerver og prestasjonsangst

Kjendisene får ingen spesialbehandling av Eyvind Hellstrøm i «Masterchef».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at han sluttet på Bagatelle har Eyvind Hellstrøm (64) brukt sine gastronomiske talenter til å hjelpe vanlige nordmenn og restauranteiere til suksess. Nå skal han vurdere kjendisers matlaging som en av dommerne i TV 3s høstsatsning «Masterchef».

Mye nerver

Ingen celebriteter får spesialbehandling på TV-kjøkkenet og Eyvind har vært kritisk, men også til tider imponert over kjendisenes kokekunster.

- En fryd å se så mye angst, nerver, prestasjonsangst, men også den vanvittige viljen til å mestre og vinne over konkurrentene. Det har vært fascinerende rett og slett fordi vi ser så mye entusiasme og engasjement, sier Hellstrøm til Seoghør.no.

NYTT PROGRAM: Eyvind Hellstrøm er programleder og dommer for TV3s nye satsning. Foto: Stella Pictures
NYTT PROGRAM: Eyvind Hellstrøm er programleder og dommer for TV3s nye satsning. Foto: Stella Pictures Vis mer

Stor fallhøyde

Tidligere har han også kokelert med kjent folk, i programmet «Hellstrøm inviterer». Denne gangen skal han sammen med Kjartan Skjelde og Gregory Paul teste kjendisenes matferdigheter gjennom en rekke utfordringer.

- Det er kjente fjes og kjendiser og fallhøyden blir bare så mye større i forhold til om det hadde vært vanlige folk. Nå vet ikke jeg hva vanlige folk er lenger, for når jeg ser kjendiser komme inn på kjøkkenet blir de vanlige folk for meg. De skal prestere og prestasjonsangsten er stor. Det har vært mange store øyeblikk med prøving og feilling.

Redd for Hellstrøm

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias, blogger og modell Linni Meister, skistjerne Liv Grete Skjelbreid Poirée og trimguru Kari Jaquesson er noen av dem som prøver seg i den tøffe konkurransen. Hellstrøm fikk høre at mange var skremt for å lage mat for ham.

- Mange gir uttrykk for frykt for at de skal prestere ovenfor meg som dommer og redsel for at jeg skal slakte maten, men nå er ikke jeg så fryktsom som mange fremstiller meg som, sier TV-kokken.

«Masterchef» har premiere på TV 3 mandag kl. 19.30.

LES OGSÅ: Har ikke tid til å se på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer