HVEM FORNÆRMET HVEM?: Mange reagerte på plasseringen av Tone Damli Aaberge og Egil «Drillo» Olsen i samme sending. Olsen skal ha kalt Tones musikk for «ulyd», mens flere syntes det var flaut av TV 2 å bruke en gjest som Damli Aaberge, som ikke akku Foto: Bilde fra TV 2
HVEM FORNÆRMET HVEM?: Mange reagerte på plasseringen av Tone Damli Aaberge og Egil «Drillo» Olsen i samme sending. Olsen skal ha kalt Tones musikk for «ulyd», mens flere syntes det var flaut av TV 2 å bruke en gjest som Damli Aaberge, som ikke akku Foto: Bilde fra TV 2 Vis mer

- En fornærmelse mot Tone

TV 2 tar selvkritikk etter å ha plassert Drillo og Tone sammen i VM-studio.

SEHER.NO: Mange gjorde store øyne da sangstjernen Tone Damli Aaberge (22) i slutten av juni gjestet TV 2s VM-studio. En rekke mennesker reagerte på at hun satt og diskuterte fotball ved siden av landslagstrener Egil «Drillo» Olsen.

Nå tar TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen selvkritikk etter å ha plassert Tone og Drillo i samme sending. Finansavisen spurte Jansen Hagen om det var en fornærmelse mot Drillo.

- Ja, eller kanskje heller en fornærmelse mot Damli Aaberge. Drillo karakteriserte blant annet musikken hennes som «ulyd». Det var et eksperiment som ikke frister til gjentagelse. Det var en dårlig opplevelse, og det er vår skyld. Men Drillo kom tilbake åtte ganger etter det. Så om han ble fornærmet, er han ikke langsur, svarte fotballsjefen til avisen.

Tone selv skrev på sin blogg i etterkant at hun følte seg malplassert, og håpet at hun ikke så totalt dust ut.

«Følte meg egentlig litt malplassert, å sitte ved siden av Drillo & co, som er proppet med fotballkunnskap, så følte meg egentlig ganske så uviten».

Likevel haglet reaksjonene inn både på Twitter og i ulike diskusjonsfora.

«Hva i svarte gjorde Tone Damli Aaberge på VM-studio i går?» og «flaut av TV 2» var blant reaksjonene som gjentok seg.

Men Tone mottok også støtte for sin gjesteopptreden i TV 2-stolen, og noen skrev at hun viste seg fra en god side.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Håper jeg ikke så totalt dust ut