Jennifer Lawrence:

- En forferdelig ydmykelse

Syv år etter den famøse Oscar-tabben letter Hollywood-stjernen på sløret om hva hun følte.

PINLIG ØYEBLIKK: Som 22-åring mottok Jennifer Lawrence Oscar for beste kvinnelige hovedrolle («Silver Linings Playbook») i 2013 - men fallet på vei opp til scenen huskes nok bedre enn selve Oscar-bragden. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB
PINLIG ØYEBLIKK: Som 22-åring mottok Jennifer Lawrence Oscar for beste kvinnelige hovedrolle («Silver Linings Playbook») i 2013 - men fallet på vei opp til scenen huskes nok bedre enn selve Oscar-bragden. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB Vis mer
Publisert

De fleste minnes nok øyeblikket da Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (30) skulle opp på scenen under Oscar-utdelingen for å motta en pris i 2013.

Idet hun skulle opp trappa, iført en kjole fra Dior, klarte hun å snuble foran et stjernespekket publikum og millioner av tv-seere verden over.

Hollywood-stjernene Bradley Cooper (45) og Hugh Jackman (52) kom raskt til unnsetning for å hjelpe Lawrence opp på beina, og sistnevnte fikk stående applaus da hun endelig kom seg opp til scenen.

- Dere står bare fordi jeg falt og for at dere får vondt av meg. Det var pinlig, uttalte Lawrence fra scenen etter fallet.

Fikk blackout

Nå, nesten åtte år senere, minnes Lawrence følelsene hun kjente på da hun snublet. Det gjør hun i Dear Media-podkasten «Absolutely Not» med Heather McMahan, ifølge australske News.

I podkasten innrømmer skuespilleren at det var en forferdelig opplevelse, og noe som har vært et følsomt tema for henne i mange år.

- Jeg var veldig nervøs, og jeg hadde på ingen måte forestilt meg at jeg ville vinne en Oscar-pris. Så hører jeg plutselig navnet mitt bli ropt opp fra scenen, og jeg ble spent og fikk nærmest sjokk. Det var som en slags blackout, forklarer skuespilleren, før hun legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.