- En fordel å havne i danseduell

Stein «Steinjo» Halvorsen tar bunnplasseringen med et smil.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag måtte Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen (36) bevise at han fortjente en plass i «Skal vi danse», og havnet for andre gang på rad i danseduell. Tilslutt ble det tidligere langrennsløper Marit Mikkelsplass som måtte forlate konkurransen.

Den positive TV-personligheten tror det kan være en fordel å havne i duell. 

- Vi har gjort det to ganger. Det er litt bra for vi får litt rutine på det, og vi blir flinkere til å danse for hver gang. Det er kanskje en god ting. Jo mer du er i duell, jo mer blir folk kjent med deg og stemmer, sier Steinjo. 

Han gleder seg til å lære nye danser, og sender en stor takk til alle som stemte på ham.  

- Vi er kjempeglade. Jeg blir dypt rørt. Vi hadde fanklubb i salen, og det varmer mye. Da får vi lyst til å gi mer og det skal vi gjøre neste lørdag. 

Forrige uke var Halvorsen plaget av bronkitt og halsbetennelse og danset med høy feber, men denne uken var formen tilbake.  

- Forrige uke var helt krise, men nå er jeg på bedringens vei og jeg er nok helt frisk til samba neste uke. 

For Marit Mikkelsplass kom ikke exiten som en stor overraskelse.

- Det var trist. Jeg danset så godt jeg kunne, men vi har ligget langt nede hele tiden så det var ingen kjempeoverraskelse, sier Mikkelsplass. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sminket over skadene   


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer