Christian Ingebrigtsen:

- En fan risset inn bandnavnet vårt i pannen

Det er snart 20 år siden A1 tok verden med storm. Nå forteller Christian Ingebrigtsen om den ville tiden.

ÅRELANG KARRIERE: Den norske artisten Christian Ingebrigtsen minnes storhetstida med boybandet A1. Foto: NTB scanpix
ÅRELANG KARRIERE: Den norske artisten Christian Ingebrigtsen minnes storhetstida med boybandet A1. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 1998 ble norske Christian Ingebrigtsen (40) en del av boybandet A1, sammen med britiske Paul Marazzi (42), Mark Read (38) og Ben Adams (35).

Gruppen oppnådde enorm suksess på slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet. Spesielt populær ble deres egen tolkning av låten «Take On Me», originalt av a-ha.

Etter kun fire år sammen, valgte imidlertid Paul Marazzi å forlate bandet, noe som førte til at de resterende medlemmene også valgte å ta en pause.

Noen år senere kom de sammen igjen, uten Marazzi, og siden har de tre artistene spilt en rekke konserter både i Norge og i utlandet.

- Vi har blant annet spilt på en del festivaler i sommer, så jeg er i England nesten hver helg og spiller med A1. Det er ikke sånn at vi satser sånn skikkelig lenger, men vi spiller på de festivalene som booker oss. Det blir vel rundt 10-12 i året, også gjør vi masse hver for oss, sier han til Seoghør.no.

Ville fans og usanne rykter

A1 hadde flere store hitlåter, deriblant «Take On Me» og «Same Old Brand New You», som begge var på toppen av britiske hitlister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer