- En fan rev meg ned fra scenen

Mandag kveld tar Marcus & Martinus over Gröna Lund i Stockholm, men lite kan måle seg med fansen hjemme i Norge.

POPULÆRE KARER: Marcus og Martinus har for lengst gjort suksess her til lands, men nå har også utlandet fått øynene opp for den unge duoen. Her er guttene avbildet på Spellemannprisen 2016.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
POPULÆRE KARER: Marcus og Martinus har for lengst gjort suksess her til lands, men nå har også utlandet fått øynene opp for den unge duoen. Her er guttene avbildet på Spellemannprisen 2016. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De norske tvillingbrødrene Marcus og Martinus Gunnarsen (14) har gjort enorm suksess her til lands, men også i nabolandet har duoen fått en stor fanskare. 

Da «Elektrisk»-sangerne spilte sin første konsert i Sverige, på Liseberg i Göteborg for halvannen uke siden, ble det fullt kaos blant de 20.000 tilskuerne.

Mandag kveld skal de populære 14-åringene ta over Stockholm når de entrer scenen på fornøyelsesparken Gröna Lund, og de legger ikke skjul på at de ser frem til opptredenen:

- Det blir fort helt vilt. Fansen vår er virkelig gale! En gang, hjemme i Norge, rev en fan meg ned fra scenen og jeg falt rett på trynet. Men vi liker det! Det betyr at vi har fantastiske fans, sier Marcus til den svenske nettavisen Aftonbladet. 

Ifølge Gröna Lunds nettsider skal duoen entre Stora Scen klokken 20.00. Konserten skulle opprinnelig finne sted på Lilla Scen, men måtte flyttes til en scene med større kapasitet.

Saken fortsetter under bildet.

- Det er verdt det 

Marcus og Martinus vant MGP jr. i 2012 med låten «To dråper vann», og siden har guttene vært på alles lepper. I dag skaper de fullt kaos hvor enn de er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer