Hilary Duff:

- En fabrikkert motbydelig internett-løgn

Stjernen raser etter grusomme beskyldninger.

RASER: Skuespiller Hilary Duff slår hardt tilbake etter at hun ble beskyldt for å drive med sexhandel. Foto: NTB Scanpix
RASER: Skuespiller Hilary Duff slår hardt tilbake etter at hun ble beskyldt for å drive med sexhandel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag kveld opplevde den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen Hilary Duff (32) at hun trendet på Twitter. Det var imidlertid ikke av hyggelige grunner, men heller det rake motsatte.

Ifølge E Online var det flere på Twitter som beskyldte skuespilleren for å ha deltatt i sexhandel.

Beskyldningene oppsto etter at hun delte en video av et bilde av sin åtte år gamle sønn Luca Cruz Comrie på Instagrams historiefunksjon.

- Synes dette bare er sykt

På bildet lå skuespillerens sønn naken, med det flere Twitter-brukere hevder er teip festet over deler av kroppen hans. Det skal imidlertid påpekes at kjønnsorganet hans var dekket til med det som kan se ut som et klistremerke.

Videoen som i senere tid har blitt slettet, ble raskt plukket opp av en Twitter-bruker, og det tok ikke lang tid før 32-åringens video skapte harme på Twitter.

«Jeg synes dette bare er helt sykt. Det er ikke noe søtt med at barnet ditt ligger naken med teip over hele kroppen. Hva kan være grunnen til at hun tok dette bildet. Vi tar bilder som vi kan se tilbake på. Hva tenkte hun? Hva skjedde før bildet?», spør en urolig Twitter-bruker.

GUTTA: TVNorge måtte klippe vekk flere scener som ble for drøye da «Ex on the beach»-guttene fikk villaen for seg selv. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

«Nei, dette nakenbildet ser ikke ut som et søtt babybilde. Kroppsspråket er det som gjør det alarmerende», skriver en annen.

Flere valgte også å ta skuespilleren i forsvar.

«Den eneste kriminelle her er hver person som sprer denne historien om sexhandel med barn. Jeg aner ikke hvordan dere får det til og kom dit ut fra denne videoen», skriver en til skuespillerens forsvar.

Samtidig hevder flere at det ikke er teip på sønnen til Duff, men solkrem eller body lotion.

- Dette er faktisk ekkelt

Etter at videoen spredte seg på Twitter har Duff nå besluttet å svare på de oppsiktsvekkende beskyldningene.

«Alle kjeder seg akkurat nå, jeg vet, men dette er faktisk ekkelt. Den som fantaserte seg til dette og satte dette søppelet ut i universet, bør ta en pause fra den forbaskede telefonen. Kanskje få seg en hobby», skrev stjernen i et innlegg på Twitter.

Skuespillerens representant har også gitt en uttalelse til E News på vegne av henne.

- La meg gjøre dette klart, dette er en fabrikkert motbydelig internett-løgn, skapt og foreviget av troll og idioter. Hilarys eget innlegg i morges er alt som trenger å sies om saken, forteller hun, og fortsetter:

- Alle som kjenner Hilary er fullt klar over at hun er en fantastisk mamma, og dermed krever det ikke noen ytterligere kommentarer. Hvis folk med så mye tid bare brukte energien sin på å løse reelle problemer i verden.

Tobarnsmor

Hilary Duff har sønnen Luca fra ekteskapet med ishockeyspilleren Mike Comrie (39). Duoen giftet seg i 2010, da Duff var 22 år gammel, men valgte imidlertid å bryte ekteskapet fem år senere.

I ettertid fant skuespilleren kjærligheten på ny med artist Matthew Koma (32), og i oktober 2018 kunne paret røpe at de hadde fått sitt første barn sammen, datteren Banks Violet Bair (1).

Nyheten røpet skuespilleren på Instagram hvor hun stolt viste fram den nyfødte datteren.

KRITISERT: Reality-programmet fra 2004, «There's Something About Miriam», fikk mye kritikk etter å ha blitt vist på TV. Video: Sky1 / Rød Løper Vis mer

«Denne lille tingen har stjålet hjertene våre fullstendig. Hun entret vår verden torsdag ettermiddag, og er helt magisk», skrev Duff den gang.

I desember i fjor kunne Duff og Koma røpe at de hadde giftet seg. Bekreftelsen på giftermålet kom i form av et innlegg på Instagram hvor Duff la ut et bilde av seg selv og ektemannen, som poserte foran en bil med påskriften «Just Married».

Bruden bar en lang, hvit kjole med slør, signert designeren Jenny Packham. Brudgommen gikk på sin side for en klassisk dress, med sløyfe om halsen.

LES OGSÅ: - Kroppen min er fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer