Dorthe Skappel:

- En epoke er over

«TV 2 hjelper deg» og «God kveld Norge» tas av skjermen, og blir nettsatsninger.

TAS AV SKJERMEN: Etter 25 år blir ikke «God kveld Norge» lenger en del av lineærsatsningen til TV 2. Foto: TV 2
TAS AV SKJERMEN: Etter 25 år blir ikke «God kveld Norge» lenger en del av lineærsatsningen til TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det opplyser TV 2 tirsdag. De skriver samtidig at både «TV 2 hjelper deg» og «God kveld Norge» fremover skal vises på TV 2.no, og ikke blir en del av TV 2s lineære sendeskjema fra høsten 2022.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, forteller til kanalen om bakgrunnen for at programmene tas av skjermen.

- I dagens medieverden forventer publikum å få forbrukerstoffet effektivt fortalt til enhver tid. Det er stor interesse for sakene TV 2 hjelper deg går inn i, og vi ser at forbrukerstoffet leses svært godt på TV2.no. Derfor mener vi denne merkevaren vil få et meget godt liv på TV2.no, sier Haldorsen.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

TV 2 opplyser samtidig at programleder for «TV 2 hjelper deg», Solveig Barstad, vil fortsette i redaksjonen, og kommer til å være fast forbrukerekspert på TV 2s plattformer.

- Vemodig

Dorthe Skappel sier til kanalen at hun har vært forberedt på en slik utvikling, men påpeker at hun synes det er trist.

- Selvfølgelig er det vemodig at en epoke er slutt, men det har vært en gradvis prosess som gjør at jeg nå forlater en rolle på en fin og naturlig måte. Jeg feirer forandring og blir i TV 2 en stund til, sier Skappel til TV 2.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Begge programmene har vært et av de lengstlevende programmene på TV 2. TV 2 hjelper deg startet i 1994 - bare to år etter TV 2 startet opp. God kveld Norge har vært å se siden 1997, og Dorthe Skappel har vært programleder helt siden starten.

LES OGSÅ: Røper hemmeligheten bak det lange forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer