Kurt Nilsen:

- En epoke er over

Neste år legger Kurt Nilsen ut på sin siste juleturné, hevder han.

FERDIG: I 2021 legger Kurt Nilsen ut på sin siste juleturné, ifølge artisten. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FERDIG: I 2021 legger Kurt Nilsen ut på sin siste juleturné, ifølge artisten. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I årevis har Kurt Nilsen (42) turnert Norge i tida før jul. Julekonsertene er svært populære og trekker tusenvis inn på scener og konserthus over hele landet.

Nå forteller Nilsen at 2021 blir hans siste juleturné.

- Egentlig skulle årets turné være den siste, men dette året ble liksom litt halvgjort og spesielt. Så da blir neste år det siste, sier Kurt Nilsen til VG, og legger til at det er en vemodig avgjørelse.

- Klart det. For meg er en epoke i karrieren over. Og jeg har lyst til å gå ut av den epoken både med verdighet og med et smell - eller på topp, om du vil. Da føler jeg at turneen også må være fullkommen, men det er den ikke i år, sier han til avisen.

Vis mer

Fra i dag og fram til 22. desember spiller Nilsen en rekke konserter i Grieghallen i Bergen. Antall solgte billetter er innenfor gjeldende smittevernsregler og er begrenset til 50 personer per konsert.

LES OGSÅ: Her starter hans nye liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer