Ari Behns bisettelse:

- En emosjonell og tung dag

Familien Behn setter samtidig pris på all støtten de har mottatt.

- TAKKNEMLIGE: Geir Håkonsund, talsperson for Behn-familien, forteller at de er takknemlige for all støtten de har mottatt på denne tunge dagen. Her er Olav Bjørshol og Marianne Behn fotografert på vei inn i kirka fredag. Foto: NTB scanpix
- TAKKNEMLIGE: Geir Håkonsund, talsperson for Behn-familien, forteller at de er takknemlige for all støtten de har mottatt på denne tunge dagen. Her er Olav Bjørshol og Marianne Behn fotografert på vei inn i kirka fredag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Fredag ettermiddag ble Ari Behn bisatt fra Oslo Domkirke. Seremonien var ferdig rundt halv tre, og etter at kisten var kjørt vekk, reiste familiene til sine respektive minnesamvær.

Prinsesse Märtha Louise og den kongelige grenen av familien samles privat, mens venner og Behn-familien har samlet seg på Theatercaféen. Pressen har ikke tilgang på arrangementet, men utenfor tok Geir Håkonsund, familiens talsperson og Ari Behns manager, seg tid til å snakke med Dagbladet.

Han kunne fortelle at dette har vært en tung og rørende dag for Behn-familien.

- Emosjonell og tung dag

- De har hatt det som forventet når de har tatt farvel med en av sine nærmeste. De hadde planlagt bisettelsen ned til minste detalj, sier han, og fortsetter:

- Det har vært en veldig emosjonell og tung dag, men samtidig er det veldig godt å se at seremonien ble sånn de hadde håpet det skulle bli. Den ble på premissene de ville ha selv, sier Håkonsund.

Til stede i bisettelsen var blant andre Behns foreldre, Marianne Behn og Olav Bjørshol, og hans to søsken - Anja og Espen.

De holdt alle taler i kirken. I tillegg var det flere andre familiemedlemmer fra mors- og farssiden av familien i kirken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer