Jessie Cave:

- En ekstrem fødsel

Babylykke for «Harry Potter»-stjernen Jessie Cave og kjæresten Alfie Brown.

MAMMALYKKE: Skuespilleren har fått sitt tredje barn. Her er hun i 2015. Foto: Steve Meddle / Rex / NTB
MAMMALYKKE: Skuespilleren har fått sitt tredje barn. Her er hun i 2015. Foto: Steve Meddle / Rex / NTB Vis mer
Publisert

SI midten av juni ble det kjent at «Harry Potter»-stjernen Jessie Cave (33) og komiker Alfie Brown ventet sitt tredje barn sammen. Cave er kjent for sin rolle som Ron Weasleys klengete kjæreste Lavender i de populære bøkene og filmene.

Nyheten delte skuespilleren selv på Instagram, der hun skrev «Ups, jeg gjorde det igjen» under et bilde av seg selv og en gravidmage.

Og nå har barnet endelig kommet. Sønnen Abraham «Bam» Benjamin kom til verden onsdag 21. oktober, avslører Cave i et innlegg på Instagram. Der skriver hun at sønnen så dagens lys bare 40 minutter etter at vannet gikk.

«Ganske ekstremt, men det var også sparkene hans gjennom hele graviditeten. Dette har vært en ganske annerledes opplevelse sammenlignet med mine tidligere fødsler», skriver 33-åringen.

«Harry Potter»-stjernen og Brown har fra før sønnen Donnie (6) og datteren Margot (4).

«Det har vært mye mer ydmykende, skremmende og utenfor min kontroll. Vi er for tiden på nyfødtintensiven, men han er en sterk gutt, og det er det tryggeste stedet for ham akkurat nå», skriver skuespilleren videre.

Cave skriver også at sønnen ble tatt bort av legene kort tid etter at han kom til verden, noe hun beskriver som et av de «vanskeligste øyeblikkene i livet sitt».

«Forhåpentligvis kommer han snart tilbake til oss, og da vil det være enda mer perfekt», skriver den nybakte moren, som også benytter anledningen til å rose personalet på avdelingen.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

Gravid på første date

Det var som nevnt i juni det ble kjent at «Harry Potter»-stjernen og kjæresten ventet sitt tredje barn - som nå altså har kommet til verden. De ferske trebarnsforeldrene delte begge gladnyheten på Instagram den gang.

Brown bekreftet graviditeten med dette humoristiske innlegget:

«Jeg er veldig glad for å annonsere min kommende sterilisering», skrev han spøkefullt.

View this post on Instagram

I’m very happy to announce my forthcoming vasectomy.

A post shared by Alfie Brown (@alfiebrowncomedian) on

Cave og Brown møttes allerede i 2012. Det var imidlertid ikke før ett år senere at de begynte å date, der aller første date resulterte i den første graviditeten.

- Jeg vet ikke hva som hadde skjedd hvis jeg ikke hadde blitt gravid den kvelden, men jeg liker å tro at vi hadde dratt på en date nummer to, har skuespilleren tidligere uttalt om deres første date, ifølge den danske avisen BT.

Da de to år senere kunne ønske deres andre barn velkommen, ble lykken imidlertid kortvarig. Ti uker etter fødselen gikk paret nemlig hver til sitt. Senere har de imidlertid funnet tilbake til hverandre, og alt later til at de nå er svært lykkelige sammen.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - De kalte meg en frosk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer