«Paradise Hotel»

- En ekkel følelse

Realityparet ble robbet på ferie.

UBEHAGELIG: Realityparet ble frarøvet private smykker på ferie. Foto: Instagram/hoff_emilie
UBEHAGELIG: Realityparet ble frarøvet private smykker på ferie. Foto: Instagram/hoff_emilie Vis mer
Publisert

Den gode feriestemmningen hos «Paradise Hotel DK»- paret Emilie Hoffmann (24) og Mads Emil Andersen (29) tok en brå vending da de ferierte i Tyrkia tidligere i sommer.

Paret, som ferierte på det femstjerners hotellet «Port River Hotel Spa» i Antalya, oppdaget nemlig at Hoffmanns smykkeskrin som lå i en veske inne på det låste hotellrommet brått var forsvunnet.

Høy affeksjonsverdi

- Det er en ekkel følelse. En person har gått inn i tingene mine, åpnet en veske og et smykkeskrin, og deretter tatt med seg esken, skrev den tidligere «Paradise»-deltakeren på sin Instagram-konto.

Til dansk Se og Hør sier influenseren at de stjålne smykkene har stor affeksjonsverdi for henne, og legger til at et av smykkene som nå er borte, var en bursdagsgave fra kjæresten hun nå ferierer med.

Hoffman fortsetter med å fortelle at hun tilbrakte kvelden etter oppdagelsen på hotelldirektørens kontor sammen med tre politibetjenter. Men ettersom hun selv hadde rørt vesken sin etter ranet, kunne de ikke lete etter fingeravtrykk.

Mistenker de ansatte

- Kamerane viste ikke noe mistenkelig annet enn rengjøring, sier Hoffmann til dansk Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer