«Paradise Hotel»

- En ekkel følelse

Realityparet ble robbet på ferie.

UBEHAGELIG: Realityparet ble frarøvet private smykker på ferie. Foto: Instagram/hoff_emilie
UBEHAGELIG: Realityparet ble frarøvet private smykker på ferie. Foto: Instagram/hoff_emilie Vis mer
Publisert

Den gode feriestemmningen hos «Paradise Hotel DK»- paret Emilie Hoffmann (24) og Mads Emil Andersen (29) tok en brå vending da de ferierte i Tyrkia tidligere i sommer.

Paret, som ferierte på det femstjerners hotellet «Port River Hotel Spa» i Antalya, oppdaget nemlig at Hoffmanns smykkeskrin som lå i en veske inne på det låste hotellrommet brått var forsvunnet.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Høy affeksjonsverdi

- Det er en ekkel følelse. En person har gått inn i tingene mine, åpnet en veske og et smykkeskrin, og deretter tatt med seg esken, skrev den tidligere «Paradise»-deltakeren på sin Instagram-konto.

Til dansk Se og Hør sier influenseren at de stjålne smykkene har stor affeksjonsverdi for henne, og legger til at et av smykkene som nå er borte, var en bursdagsgave fra kjæresten hun nå ferierer med.

Hoffman fortsetter med å fortelle at hun tilbrakte kvelden etter oppdagelsen på hotelldirektørens kontor sammen med tre politibetjenter. Men ettersom hun selv hadde rørt vesken sin etter ranet, kunne de ikke lete etter fingeravtrykk.

Mistenker de ansatte

- Kamerane viste ikke noe mistenkelig annet enn rengjøring, sier Hoffmann til dansk Se og Hør.

Hun mener at det må være en ansatt på hotellet som har stjålet smykkene hennes.

REALITY AWARDS: 23. september braker det løs! I anledning Reality Awards spurte vi norske kjendiser om deres favorittrealityøyeblikk. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Ifølge en utskrift fra hotellet er det kun paret selv, samt rengjøringspersonalet som har brukt adgangskortet sitt til døren.

Realitydeltakeren er naturligvis svært oppgitt over den kjedelige hendelsen, og sier at det eneste hun føler hun nå kan gjøre er å varsle forsikringsselskapet sitt.

Reality Awards har kontaktet hotellet paret bodde på. De svarer at de har svært mange gjester som benytter seg av hotellet, og kan ikke kommentere den enkelte gjestens opplevelse, og kan verken bekrefte eller avkrefte om det ble igangsatt tiltak for å finne de stjålne smykkene.

LES OGSÅ: - Jeg gleder meg helt sykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer