Amanda Seyfried:

- En ekkel følelse

Amanda Seyfried plages fortsatt av en scene fra «Mean Girls».

MEAN GIRL: Amanda Seyfried slo gjennom da hun var med i «Mean Girls». Foto: Anthony Harvey / REX /NTB
MEAN GIRL: Amanda Seyfried slo gjennom da hun var med i «Mean Girls». Foto: Anthony Harvey / REX /NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste har fått med seg «Mean Girls». Filmen som kan anses som selve definisjonen på en «chick flick» kom på kinolerretene for første gang i 2004, står bak begrep og uttrykk som fortsatt brukes den dag i dag.

Én av de som medvirket i filmen var Amanda Seyfried (36).

I et stort cover-intervju med magasinet Marie Curie mimrer hun tilbake til tida som en «mean girl», og innrømmet også en detalj fra innspillingen som hun skammer seg over.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Seyfried portretterte rollen som Karen Smith, den søte og litt dumme i gjengen. Til den dag i dag, 18 år seinere, får hun fortsatt stadig vekk oppmerksomhet for filmrollen. Oppmerksomheten rundt en spesifikk scene setter hun imidlertid ikke like stor pris på.

STJERNER: Rachel Mcadams, Lacey Chabert og Amanda Seyfried i rollene som Regina, Gretchen og Karen i «Mean Girls». Foto: REX / Shutterstock / NTB
STJERNER: Rachel Mcadams, Lacey Chabert og Amanda Seyfried i rollene som Regina, Gretchen og Karen i «Mean Girls». Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Karens karakter var blant annet kjent for at hun kunne forutsi været ved å klemme på brystene sine, noe seerne ikke ser ut til å ha glemt.

I intervjuet forteller hun om episoder hvor mannlige fans kommer bort til henne og refererer til puppescenen, noe som alltid har vært ubehagelig.

- Jeg har alltid fått en ekkel følelse av det. Jeg var 18 år gammel. Det var bare ekkelt, innrømmer hun overfor magasinet.

«Mean Girls» ble Seyfrieds gjennombrudd, og siden har hun figurert i flere store filmer, deriblant begge «Mamma Mia!»-filmene, «Dear John» og «Letters to Juliet».

LES OGSÅ: Bekrefter årelangt rykte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer