Anne Heche:

- En dyp, ordløs sorg

Eldstesønnen til den avdøde skuespilleren hedrer moren.

DØD: Anne Heche døde av skadene hun pådro seg etter bilkrasjen forrige uke. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB.
DØD: Anne Heche døde av skadene hun pådro seg etter bilkrasjen forrige uke. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag i forrige uke kolliderte skuespiller Anne Heche (53) inn i et hus i Los Angeles. I etterkant av bilkrasjen ble hun liggende i koma. Fredag døde hun av skadene.

Nå åpner hennes eldste sønn, Homer, seg opp for første gang etter morens død.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

I en uttalelse til People uttrykte 20-åringen hvor trist han er midt i en utfordrende tid for familien.

- Etter seks dager, med utrolige følelsesmessige svingninger, sitter jeg igjen med en dyp, ordløs sorg. Forhåpentligvis er mamma fri fra smerte og begynner å utforske det jeg liker å forestille meg som hennes evige frihet.

20-åringen er takknemlig for de som har sendt kjærlighet i deres rettning.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

- I løpet av disse seks dagene har tusenvis av venner, familiemedlemmer og fans gjort hjertene deres kjent for meg. Jeg er takknemlig for deres kjærlighet, på samme måte som jeg er for støtten fra min far, Coley, og min stemor Alexi, som fortsetter å være min klippe i denne tiden.

Heche fikk sønnen Homer med eksmannen Coley Laffoon (48), og sønnen Atlas (13) med ekskjæresten James Tupper (57).

Torsdag ble det også kjent at 53-åringen var påvirket av narkotika da kollisjonen fant sted. Det bekreftet politiet til Deadline.

De mange TV-kanalene har prøvd seg på det meste av reality-konsepter gjennom tidene, men noen programmer bikker nesten grensa til å bli farlig. Video: Rød Løper Vis mer

- Basert på blodprøven vi utførte kan vi bekrefte at hun var under påvirkning av narkotika, sa politietterforsker Lizeth Lomeli i Los Angeles til nettstedet den gangen.

Det skal ha tatt brannvesenet over en time å slokke brannen i huset bilen kolliderte i.

Heche har spilt i filmer som «6 dager, 7 netter», «My Friend Dahmer», og «Psycho».

LES OGSÅ: - Jeg var dødssyk!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer