Julia Roberts:

- En drøm som har gått i oppfyllelse

Letter på sløret om kjærligheten.

MEDIESKY: Julia Roberts og ektemannen Danny Moder er kjent for å være mediesky. Her er de avbildet sammen på et event i Los Angeles i 2012. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock
MEDIESKY: Julia Roberts og ektemannen Danny Moder er kjent for å være mediesky. Her er de avbildet sammen på et event i Los Angeles i 2012. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

I mer enn 20 år har Hollywood-stjernen Julia Roberts (54) vært sammen med filmfotografen Danny Moder (53). De giftet seg i 2002 og er foreldre til tvillingene Hazel og Phinnaeus «Finn» (17), samt sønnen Henry (14).

Ekteparet har holdt en svært lav profil i mediene. De stiller nesten aldri opp på offentlige arrangementer sammen og skjermer godt rundt sitt og barnas privatliv.

«Veldig lykkelig»

Nå åpner skuespilleren overraskende nok opp om kjærligheten til både ektemannen og ungene. Roberts forteller blant annet at når hun ikke jobber, så er fulltidsjobben hennes å være hjemmeværende.

- Det er ikke regnbuer og kattunger hver dag, men det gjør meg veldig lykkelig, sier hun på TV-programmet CBS Sunday Morning, ifølge Us Weekly.

ROMANSE: Influenser Frøya Sofie Winther snakker ut om romansen med Benjamin Ingrosso. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

- Å være en skuespiller har aldri konsumert meg. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, men det er ikke den eneste drømmen som har gått i oppfyllelse. Livet jeg har bygd med mannen min og livet vi har bygd med barna våre, det er det beste. Å komme hjem på slutten av dagen, triumferende, til dem, fortsetter hun.

Videre avslører filmstjernen at til tross for at det noen ganger har vært enorme avstander mellom henne og Moder, for eksempel mens hun har arbeidet med filmer i andre land, så har de alltid hatt tett kontakt. Spesielt i form av brev.

- Jeg har fremdeles det aller første brevet han skrev til meg. Det var syv sider langt, og en dag skal jeg vise det til Hazel og si "Det er dette du skal lete etter", deler hun videre, ifølge nettstedet.

Rakkerunger

Til tross for at Roberts og Moder tidligere har delt lite fra privatlivet med fans og presse, så har duoen lettet litt mer opp det siste året. Da tvillingene fylte 17 år i fjor delte nemlig begge foreldrene bilde av tenåringene på sosiale medier.

UTE AV SKAPET? Den verdenskjente sangerinna Madonna delte en ny video med fansen hvor hun angivelig sier at hun er homofil. Video: Tiktok/@Madonna Vis mer

«Pretty Woman»-stjernen nøyde seg med et «throwback»-bilde av seg selv og barna som nyfødte.

«17 av de fineste årene i livet mitt», skrev hun som tekst.

Mens Moder på sin side delte et nyere bilde av bursdagsbarna.

«Disse rakkerungene … fyller 17 i dag. Tusen takk for at dere har hjulpet meg gjennom farsrollen», lød hyllesten.

Ekteparet traff hverandre under innspillingen av filmen «Meksikaneren» i 2000, men da var de begge i andre forhold.

Roberts var på tidspunktet kjæreste med skuespiller Benjamin Bratt (58), mens Moder var gift med makeup-artisten Vera Steimberg (49). Året etter ble Moder og Steimberg offisielt skilt, og i 2002 giftet han seg med Roberts i en romantisk seremoni på Roberts ranch i New Mexico.

Roberts har i etterkant hevdet at hun ikke var årsaken til bruddet mellom Moder og ekskona.

- Han fant ut av alt dette på egen hånd, uten og borte fra meg. Og jeg fant ut av ting i livet mitt på egen hånd. Jeg tror det er den eneste grunnen til at vi til slutt kunne bli forelsket i hverandre og være sammen, fortalte hun i 2003 til Oprah Magazine.

I sommer, da duoen feiret 20 år sammen, delte «Pretty Woman»-stjernen denne hyllesten til ektemannen på Instagram:

«TJUE», med emneknaggene "Klarer ikke slutte å smile" og "Klarer ikke slutte å kysse".

LES OGSÅ: - Vi gjorde en fryktelig feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer