Julia Roberts:

- En drøm som har gått i oppfyllelse

Letter på sløret om kjærligheten.

MEDIESKY: Julia Roberts og ektemannen Danny Moder er kjent for å være mediesky. Her er de avbildet sammen på et event i Los Angeles i 2012. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock
MEDIESKY: Julia Roberts og ektemannen Danny Moder er kjent for å være mediesky. Her er de avbildet sammen på et event i Los Angeles i 2012. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

I mer enn 20 år har Hollywood-stjernen Julia Roberts (54) vært sammen med filmfotografen Danny Moder (53). De giftet seg i 2002 og er foreldre til tvillingene Hazel og Phinnaeus «Finn» (17), samt sønnen Henry (14).

Ekteparet har holdt en svært lav profil i mediene. De stiller nesten aldri opp på offentlige arrangementer sammen og skjermer godt rundt sitt og barnas privatliv.

«Veldig lykkelig»

Nå åpner skuespilleren overraskende nok opp om kjærligheten til både ektemannen og ungene. Roberts forteller blant annet at når hun ikke jobber, så er fulltidsjobben hennes å være hjemmeværende.

- Det er ikke regnbuer og kattunger hver dag, men det gjør meg veldig lykkelig, sier hun på TV-programmet CBS Sunday Morning, ifølge Us Weekly.

- Å være en skuespiller har aldri konsumert meg. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, men det er ikke den eneste drømmen som har gått i oppfyllelse. Livet jeg har bygd med mannen min og livet vi har bygd med barna våre, det er det beste. Å komme hjem på slutten av dagen, triumferende, til dem, fortsetter hun.

Videre avslører filmstjernen at til tross for at det noen ganger har vært enorme avstander mellom henne og Moder, for eksempel mens hun har arbeidet med filmer i andre land, så har de alltid hatt tett kontakt. Spesielt i form av brev.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer