Niklas Silseth Baarli og Benjamin Baarli Silseth:

- En drøm som går i oppfyllelse

Stortrives i ny jobb.

REALITY AWARDS: Ekteparet Niklas og Benjamin Baarli Silseth har begge vært å se i reality det siste året. Foto: Tore Skaar.
REALITY AWARDS: Ekteparet Niklas og Benjamin Baarli Silseth har begge vært å se i reality det siste året. Foto: Tore Skaar. Vis mer
Publisert

Se og Hørs Reality Awards er i anmarsj, og under sommerens lille kickoff på Grand Hotel i hovedstaden fikk vi tid til en liten prat med ekteparet Niklas Silseth Baarli (33) og Benjamin Baarli Silseth (31).

Ekteparet mener det er viktig at det blir arrangert en prisutdeling utelukkende for reality-tv, da det tross alt er en lettvint flukt fra hverdagen.

- Jeg tror det blir fint. Det er en escape for mange. Man kan se på andre og drømme seg litt bort, innrømmet Benjamin overfor Reality Awards.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

En drøm

Benjamin er for tiden høyaktuell i TV 2-programmet «Gi Labb», noe han mener er et av de vakreste programmene som vises på TV nå.

- Det er jo en drøm som går i oppfyllelse. At man får lov å leke med hunden sin på TV, forteller han, før ektemannen skyter inn:

- Også betaler reality veldig godt.

Ekteparet har deltatt i flere ulike realitykonsept, både sammen og hver for seg. De er begge selvskrevne gjester når Reality Awards kjører i gang i høst.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Når Niklas sier spøkefullt at han ikke blir å delta dersom han ikke er nominert, svarer Benjamin:

- Nå begynner du å bli veldig kravstor.

Egen pris?

Selv om man holder enkelte av nominasjonene tett til brystet inntil videre, mener Niklas at han hadde vært en soleklar kandidat til «årets kranglefant», hvorpå ektemannen svarer:

- Hjemme eller på Reality Awards?

DETALJ: Reality Awards møtte Olli Wermskog som kunne dele en spesiell detalj fra «Kongen befaler». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Om Niklas vinner årets kranglefant eller ei, får vi vite når det begivenhetsrike arrangementet går av stabelen 16. september 2022.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: - Jeg hadde en plan med det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer