Dennis Poppe:

- En drøm som går i oppfyllelse

Avslører nye planer.

AVSLØRER: Dennis Poppe avslører hva han skal fremover. Her sammen med forloveden Kristin Gjelsvik. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
AVSLØRER: Dennis Poppe avslører hva han skal fremover. Her sammen med forloveden Kristin Gjelsvik. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var under realityserien «Paradise Hotel» at Dennis Poppe Thorsen (30) først ble et kjent ansikt. Inne på hotellet blomstret kjærlighetshistorien mellom han og influenser Kristin Gjelsvik (35).

Siden realitydeltakelsen har paret holdt sammen i tykt og tynt, og i 2019 ønsket de sønnen Falk (2) velkommen til verden. Nylig ble det også avslørt at duoen skal flytte fra Østlandet til fordel for Stavanger, hvor de for tiden bygger drømmehuset sitt.

Det er riktignok ikke bare husbygging som står for tur. Nå avslører nemlig Thorsen på Instagram at han skal åpne bar i hjertet av Stavanger.

REAGERER: Dennis Poppe Thorsen gikk i tottene på samboeren Kristin Gjelsvik i «Kjendismødre». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Føles helt fantastisk

- Nå er katta ute av sekken. Det er på tide at folk skjønner hva jeg har holdt på med de siste månedene. Avtalen er nå signert og vi er klare, forteller Thorsen når Se og Hør slår på tråden.

- Hvordan føles det?

- Det er en drøm som går i oppfyllelse, det føles helt fantastisk. Jeg har drømt om dette hele livet og nå skal jeg og min bestekompis snu Stavanger på hodet, svarer han.

Baren som har fått navnet «SHOW BAR» skal Thorsen drive sammen med kompisen sin. Videre forteller den tidligere realitydeltakeren at han er svært fornøyd med lokalet de har kapret seg.

- Vi har holdt på lenge nå, og startet vel før jul med planleggingen hvor vi måtte finne lokale, snakke med huseier også videre. Det har vært mye greier, men nå har alt ordnet seg og vi har signert kontrakten. Det er den beste lokasjonen i byen, midt i hjertet av Stavanger, røper han.

GRÅTER: Dennis Poppe, kjæresten til Kristin Gjelsvik, hadde klippet håret, og responsen ble ikke helt som forventet. Vis mer

- Det er unikt

Per nå er det bare Thorsen og kompisen som skal styre baren, men han legger imidlertid ikke skjul på at det kan endre seg etter hvert, dersom baren blir godt tatt imot.

- Det er unikt nok at det bare er jeg og kompisen min som skal stå i baren, og det kommer til å bli et helsikes show. Vi skal male veggene rosa og styre helt opp. Nå er det bare oss i starten og vi skal gjøre det på vår måte, så får vi se hvordan det går etter hvert.

AVSLØRER: Etter en fuktig lunsj på «Den store matfesten i Toscana», knøt det seg i magen for Kristin Gjelsvik da den neste oppgaven krevde fokus. Video: Discovery plus. Vis mer

På spørsmål om de har satt en eksakt dato for baråpningen, svarer Thorsen følgende:

- Det er et litt hårete mål, men det er bra. Vi tenker jo at det hadde vært veldig gøy om vi åpner på 17. mai, selv om ingenting er bestemt ennå. Men det blir nok ikke så lenge etter det, påpeker han.

LES OGSÅ: Nye planer: - Veldig sjokkerende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer