Atle Pettersen:

- En drøm i oppfyllelse

Atle Pettersen avslører at han og kona har kjøpt seg hyttetomt.

KJØPT TOMT: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide røper at de har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
KJØPT TOMT: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide røper at de har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår ble artist og programleder Atle Pettersen (30) og Cathrine Eide (30) smidd i Hymens lenker etter åtte år som kjærester.

Nå har paret tatt forholdet ytterligere et steg videre, ved at hyttedrømmen deres er gått i oppfyllelse.

Kjøpt hyttetomt

Overfor Se og Hør avslører Pettersen at han og kona har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune, 95 kilometer unna hjemmet i Oslo.

Hyttetomten er på omtrent ett mål, og Pettersen forteller at de kjøpte tomten i forrige uke.

- Vi har drømt om å eie hytte i nærheten av sjøen i mange år. Vi har aldri hatt en hytte i familien, så vi tenker å bruke hytta som et samlingspunkt for hele familien. Dessuten er det fint å rømme litt fra storbyen, meddeler Pettersen, og fortsetter:

- Vi vet ikke om det blir en moderne funkishytte eller om det blir en mer klassisk variant - det har vi ikke bestemt oss for ennå. Vi har hatt en drøm om et sted utenfor Oslo lenge, som vi kan stikke til og få et lite avbrekk fra en travel hverdag, forteller popartisten.

Når paret skal begynne med byggingen av hytta er foreløpig uvisst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer