Atle Pettersen:

- En drøm i oppfyllelse

Atle Pettersen avslører at han og kona har kjøpt seg hyttetomt.

KJØPT TOMT: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide røper at de har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
KJØPT TOMT: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide røper at de har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår ble artist og programleder Atle Pettersen (30) og Cathrine Eide (30) smidd i Hymens lenker etter åtte år som kjærester.

Nå har paret tatt forholdet ytterligere et steg videre, ved at hyttedrømmen deres er gått i oppfyllelse.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Kjøpt hyttetomt

Overfor Se og Hør avslører Pettersen at han og kona har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune, 95 kilometer unna hjemmet i Oslo.

Hyttetomten er på omtrent ett mål, og Pettersen forteller at de kjøpte tomten i forrige uke.

- Vi har drømt om å eie hytte i nærheten av sjøen i mange år. Vi har aldri hatt en hytte i familien, så vi tenker å bruke hytta som et samlingspunkt for hele familien. Dessuten er det fint å rømme litt fra storbyen, meddeler Pettersen, og fortsetter:

- Vi vet ikke om det blir en moderne funkishytte eller om det blir en mer klassisk variant - det har vi ikke bestemt oss for ennå. Vi har hatt en drøm om et sted utenfor Oslo lenge, som vi kan stikke til og få et lite avbrekk fra en travel hverdag, forteller popartisten.

Når paret skal begynne med byggingen av hytta er foreløpig uvisst.

- Det kommer an på budsjett og hva slags hytte vi går for, sier Pettersen.

«Beat for beat»-programlederen innrømmer at han ikke er den mest praktisk anlagte, og er spent på hvordan det skal gå å bygge hytta.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Giftet seg

Pettersen og Eide traff hverandre da popartisten deltok i TV 2-programmet «Skal vi danse» i 2011.

Den gang arbeidet Eide som journalist for TV 2, og til tross for Pettersens popularitet, måtte han jobbe hardt for å få Eide på kroken.

Atle Pettersen og Cathrine Eide ga hverandre sitt ja i Hellas - og vi har eksklusive opptak som viser hvordan bryllupet så ut. Vis mer

- På den første daten spurte jeg rett ut: «Hvorfor er jeg her?» Det var ikke frekt ment, men jeg er en kjærestejente og trengte en slags bekreftelse på at jeg ikke bare var en av mange, har hun tidligere sagt om deres første date til Kamille.

Det tok imidlertid ikke lange tiden før hun endret mening, og de ble et par.

Seks år senere valgte Pettersen å fri til kjæresten på selveste nyttårsaften.

Det delte 30-åringen på sin egen Instagram-profil.

Bildet viste forlovedens hånd med en diamantring mens hun holdt opp telefonen, der man så et bilde av at hun kysset en tydelig begeistret kjæreste.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt og jeg gleder meg til de 60 neste, skrev Pettersen til bildet.

Selve bryllupet sto i Hellas i mai i fjor. På forhånd hadde Pettersen røpet at det kom til å bli en fest som gjestene sent ville glemme.

- Vi ble enige om at vi skal bli ganske blakke, det er jo gøy og én gang i livet, sa 30-åringen til Se og Hør, og la til:

- Det sier seg vel nesten selv at det går med ganske mye penger på mat og drikke for 80 personer i fire dager, men såpass må det være.

Samtidig skrøt programlederen av forlovedens evner til å planlegge:

- Hun er sykt flink til planlegging og organisering. Hun er veldig lite tradisjonell med tanke på hvordan hun vil at ting skal se ut og være, og vi er et par som alltid gjør ting litt annerledes. Da blir det i hvert fall vårt bryllup.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

LES OGSÅ: Atle Pettersen deler nakenbilde med fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer