Victoria og David Beckham:

- En drøm har gått i oppfyllelse

Overrasket kona på bryllupsdagen.

SLO PÅ STORTROMMA: Den tidligere fotballspilleren David Beckham sparte ikke på kruttet da han skulle overraske kona, Victoria Beckham, på deres 20 års bryllupsdag. Foto: NTB scanpix
SLO PÅ STORTROMMA: Den tidligere fotballspilleren David Beckham sparte ikke på kruttet da han skulle overraske kona, Victoria Beckham, på deres 20 års bryllupsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag feiret stjerneparet David (44) og Victoria Beckham (45) 20 år som mann og kone. Det britiske paret giftet seg i 1999 på et slott i Dublin, Irland, og med dét var et av dagens mest ikoniske stjernepar skapt.

I anledning bryllupsdagen bestemte den tidligere fotballstjernen seg for å slå på stortromma da han skulle overraske sin kjære kone. Det er tydelig at 44-åringen ville sørge for at parets bryllupsdag ikke skulle gå i glemmeboka.

David tok nemlig med seg kona på en privat omvisning i det overdådige, kongelige slottet i Versailles, Frankrike, Château de Versailles.

Minnerik dag

Det verdensberømte slottet befinner seg omtrent to mil sørvest for Paris og er blant annet kjent for dens fantastiske parker, hager, speilsal, Napoleons kammer og Marie Antoinettes park, Petit Trianon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer