- En drøm å få jobbe med henne

Erik Poppe gleder seg til å jobbe med Juliette Binoche i ny film.

STJERNEHJELP: Den Oscarbelønnede stjernen Juliette Binoche spiller i den nye norske filmen «A Thousand Times Good Night».  Foto: All Over Press
STJERNEHJELP: Den Oscarbelønnede stjernen Juliette Binoche spiller i den nye norske filmen «A Thousand Times Good Night». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske regissøren Erik Poppe skal jobbe med den franske skuespilleren Juliette Binoche i sin nye film.

Dramafilmen har fått navnet «A Thousand Times Good Night», og i helgen fortalte Binoche til den britiske avisen The Guardian at hun har hovedrollen. 

- Det er en drøm å få jobbe med henne. I det øyeblikket hun er med, frigjør det mange muligheter til å få et sterkt cast rundt henne - det er ikke mange mannlige skuespillere som ikke vil spille mot henne, sier Poppe til Dagbladet. 

Binoche er kjent fra filmer som «Sjokolade», der hun spilte mot Johnny Depp. Hun fikk i 1996 Oscar for rollen i «Den engelske pasienten». 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Advarer mot kjendisjaget  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer