- En diabetiker hadde nok dødd

Ellen Arnstads dessert var i det søteste laget for Geir Kvarme...

SØTT: Slik reagerte Geir Kvarme da han smakte på desserten Ellen Arnstad serverte. Foto: TVNorge
SØTT: Slik reagerte Geir Kvarme da han smakte på desserten Ellen Arnstad serverte. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Stemningen rundt bordet var upåklagelig da Henne-redaktør Ellen Arnstad inviterte Frithjof Wilborn, Simen Staalnacke og Geir Kvarme til "4-Stjerners Middag".

Arnstad hevdet selv hun aldri hadde laget middag til noen, det var det nemlig hennes mann som vanligvis gjorde. Og da desserten kom på bordet, virket det som skuespiller Kvarme forstod hvorfor. Han brøt ut i en hysterisk grimase da han smakte på de draperte marengsblondene.

- Den var ekstremt søt. Jeg tror jeg aldri har spist noe så søtt før i hele mitt liv. Det er vanskelig å beskrive det, men hvis en med diabetes hadde spist dette, hadde han nok dødd. Reaksjonen min sier nok sitt, forteller Kvarme lattermildt til Seher.no.

Det resulterte i en ikke alt for høy poengsum på matfronten for Kvarme, som synes det var litt ubehagelig å komme med kritikk på en slik måte.

- Jeg var livredd for å virke blærete, jeg visste jo at jeg selv skal overta stafettpinnen etter hvert. Så jeg tenkte: ”Var jeg frekk?” da jeg gikk hjem. Fordi det er jo ikke hyggelig å komme med kritikk av maten til en jeg ikke kjenner. Men nå er det jo sånn programmet er lagt opp.

I ettertid tror den tidligere "Hotel Cæsar"-skuespilleren at Arnstad ble litt såret da hun så Kvarmes reaksjon på desserten.

- Jeg tror hun ble lei seg der og da. Men som sagt, den var jo ekstremt søt. Det var som å spise en desiliter sukker, sier han til Seher.no.

Episoden av "4-Stjerners Middag" ser du på TVNorge i kveld klokken 19.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ekstremt mange tar kontakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer