«HERR NERGAARD»: Skuespilleren Heine Totland setter ikke pris på å bli omtalt som «Herr Nergaard». - Det er enmåte å trøkke meg ned på, sier han. Foto: NRK
«HERR NERGAARD»: Skuespilleren Heine Totland setter ikke pris på å bli omtalt som «Herr Nergaard». - Det er enmåte å trøkke meg ned på, sier han. Foto: NRKVis mer

- En del folk får allergiske utslett av meg

«Buddy Holly»-stjernen setter ikke pris på å bli kalt «Herr Nergaard»...

SEHER.NO: Den norske skuespilleren Heine Totland (39), som er aktuell med «Buddy Holly»-musikalen på folketeateret, ønsker mest av alt å bli sett på med integritet.

- Mitt dype ønske er å bli sett på som en mann med integritet. Av mine. Av musikere. De skal se på meg og tenke at han har integritet, sier Totland til Dagbladet Magasinet.

Det er kona, Silje Nergaard, hans som får kjennerne til å nikke andektig. Når Silje klimprer på pianoet og føder frem en ny jazzlåt, tusler Heine i slåbrok i bakgrunnen og lager frokost, skriver avisen. Men Heine setter ikke stor pris på å bli omtalt som «Herr Nergaard».

- Det er dissing. Og det driter jeg i. Jeg skal si en ting: en del folk får allergisk utslett av meg. Og grunnen til det er at jeg er jævlig god. Jeg er på et helt annet nivå, i et helt annet univers. «Herr Nergaard»? Det er en måte å trøkke meg ned på. Jeg er god, sier han.

Nå er situasjonen imidlertid snudd på hodet. I mars ble det kjent at skuespillerstjernen hadde fått hovedrollen i den storstilte musikalproduksjonen, som har premiere på Folketeateret i Oslo 22. september - og nå er det kona som lager mat.

- Silje har tatt fri. Hun har sett dette her før. Vi har vært her før og hun vet at det er enormt intenst. Jeg er nesten bare på besøk hjemme. Sånn som i går kveld kom jeg hjem klokken tolv, og da lå det et ostesmørbrød til meg. Og i dag så kjørte hun meg på jobb. Så dama stiller opp, men jeg stiller opp for henne når hun trenger det. Vi har jo noen år sammen nå, og det er ikke tilfeldig. Familien vår er en familie som lever i unntakstilstand, sånn har det alltid vært og sånn kommer det sikkert alltid til å være, sier han til Seher.no. 

Sammen har paret to barn Erle (13) og Karla (7).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Familien vår lever i en unntakstilstand