BEGRAVD: DJ AM ble begravet på Hillside Memorial Park and Mortuary onsdag denne uken.  Foto: Stella Pictures
BEGRAVD: DJ AM ble begravet på Hillside Memorial Park and Mortuary onsdag denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer

- En del av meg har forsvunnet med ham

Adam Goldsteins kjæreste knakk sammen under minnestund....

SEHER.NO: Fredag ble det holdt en privat minnestund for avdøde Adam "DJ AM" Goldstein (36), som ble begravet i LA onsdag.

Flere Hollywoodstjerner var til stede for å hedre DJ-en, som ble funnet død i sin leilighet i New York i forrige uke.

Blant kjendisgjestene som kom på minnestunden fredag var da Lindsay Lohan, ekskjæresten Nicole Richie, Samantha Ronson, Eric Dane og Rebecca Gayheart.

Også DJ-ens  kjæreste, Haley Wood, var tilstede under seremonien. Blondinen holdt en liten tale i forbindelse med minnestunden, men virket helt omtåket av sorg, skriver People.

Etter å ha snakket varmt om kjæresten i flere minutter, knakk hun tilslutt sammen i gråt, og måtte få trøst av Goldsteins gode venn, Blink 182-trommis Travis Barker.

- Jeg har aldri opplevd noe som kan sammenlignes med Adam Goldstein. Han fikk meg til å føle meg varm og hel. Adam var et fantastisk menneske, og så mange har vært velsignet av hans tilstedeværelse, sa hun gråtkvalt.

Woods snakket også om deres tid sammen, og innrømmet at de hadde drømt om både ekteskap og barn.

- Vi snakket om ekteskap og barn. Han pleide av og til å hviske i øret mitt før vi sovnet "god natt min søte engel". På morgenen pleide han å lage meg brødskiver og juice og sa "god morgen min sjelevenn". Jeg kommer til å elske disse minnene for alltid, sa hun videre.

Under seremonien stod Goldsteins tomme DJ-benk, samt hans laptop, høretelefoner og joggesko ved siden av gjestesetene.

- Selv om vår tid sammen var kort, ville jeg ikke endret på noe. Kjærligheten jeg føler for ham vil fortsette, og kjærligheten vi delte vil være med meg og de som så oss sammen for alltid. Jeg vil aldri bli den samme uten ham. En del av meg har forsvunnet med han. Han var min sjelevenn, og nå har han min sjel, hulket Woods.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dødsfallet var ikke selvmord