FIKK KRITIKK: «Ein del av jobben min er å sjå bra ut, eg e sjøl ein del av produktet, slik fungera popbransjen og det e no ein gang slik at det e den bransjen eg e ein del av,» skriver Tone Damli Aaberge på sin blogg etter kritikken mot hennes nye v Foto: Fra videoen
FIKK KRITIKK: «Ein del av jobben min er å sjå bra ut, eg e sjøl ein del av produktet, slik fungera popbransjen og det e no ein gang slik at det e den bransjen eg e ein del av,» skriver Tone Damli Aaberge på sin blogg etter kritikken mot hennes nye v Foto: Fra videoen Vis mer

- En del av jobben min er å se bra ut

Tone Damli slår tilbake mot kritikerne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Tone Damli (23) gjør for tiden stor suksess med sin nye single «Look Back», men har fått kritikk fra flere hold etter at hun poserte lettkledd i musikkvideoen til låten.

En av de som gikk lengst er reporteren i «Lydverket» på NRK, Trine Sollie, som blant annet har skrevet på Twitter at videoen er grunn til at hun aldri vil intervjue Tone Damli.

Onsdag valgte Tone å svare Sollie og flere andre kritikere via sin blogg.

Der skriver Tone blant annet at hun er forbannet over det hun oppfatter som uberettiget kritikk.

«Helde eg kjeft, blir eg omtalt som dum. Prøve eg å holde meg i form, e eg forfengelig. Og kler eg av meg i ein musikkvideo, så e eg eit dårlig forbilde.»

«Ein del av jobben min er å sjå bra ut, eg e sjøl ein del av produktet, slik fungera popbransjen og det e no ein gang slik at det e den bransjen eg e ein del av.»


Tone skriver også at hun mener det også må være plass som har lyst til å spille på sex i den norske artistfloraen.

«Ein reportar i NRK P3 meina at sexfokus er unødvendig viss artisten har ei god nok låt, men kå om artisten, altså meg, har lyst til å spele på sex? Kå om eg har lyst til å vise noken fleire sider av meg sjøl, ha det litt gøy, strekke strikken bittelitt- gi meg sjøl litt spelerom.

For det ekje så forbanna kjekt å vere den andre vil, og ikkje den ein sjøl vil vere. Musikkbransjen trenge Susanne Sundfør, men den trenge óg meg, Maria Mena, Marit Larsen, Bjørn Eidsvåg, Jarle Bernhoft, Amina Sewali og Hellbillies. Eg meina det e plass til oss alle, og vi må gi kvarandre plass!»

Tones manager David Eriksen sier til Seher.no at han ikke ville kommentere Sollies kritikk noe ytterligere.

- Jeg har ikke noe kommentar til dette, synes det hun har sagt sier alt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gjør meg så lykkeligVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer