- En del av jobben hennes har vært å passe barna mine

Espen Eckbos kjæreste har fungert som «altmuligdame» mens han har jobbet med «Nissene over skog og hei».

Moromann: Espen Eckbo blir regnet som en av komiker-Norges store sønner. Foto: SOH
Moromann: Espen Eckbo blir regnet som en av komiker-Norges store sønner. Foto: SOH Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ti år etter at «Nissene på Låven» rullet på skjermen for første gang, og Espen Eckbo (38) slo igjennom for fullt, har moromannen rukket å være igjennom et samboerskap, et samlivsbrudd, fått to sønner og funnet lykken på ny.

- Jeg tror i noen tilfeller, at det er til alles beste at man på et eller annet tidspunkt tar konsekvensene av at et forhold ikke er som det skal være. Det var som å få en propp ut av systemet da vi endelig turte å si: «dette går ikke», forteller Eckbo om det tidligere samboerforholdet i Magasinet Dagbladet.

Den nye kjæresten, TV-produsenten Trine Stubberud (29), fant 38-åringen på jobben. Hun har blant annet jobbet som produksjonsleder på årets TVNorge-julekalender «Nissene over skog og hei».

- Ja, det har jo vært praktisk i perioder. Hun har vært den som legger alt til rette praktisk, så alle kan gjøre jobben sin, inkludert meg. En del av jobben hennes har vært å passe barna mine, for at jeg skal bli ferdig, sier han.

Nylig ble Eckbo rørt av den nye kjæresten og eks-samboeren.

- Hun tok en kopp kaffe med barnas mor, de to på egen hånd, for liksom å snakke sammen og bli enige om grunnlaget for et hyggelig samarbeid framover. Da føler jeg at... jeg skjønner liksom ikke at... jeg holdt på å besvime av en blanding av lykke og skrekk. Det var imponerende gjort av dem begge to. Skal det gå så greit? Jeg ble veldig rørt da, forteller han videre i intervjuet.

Sjekk ut når «Nissene over skog og hei» går på TVNorge i Seher.nos store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk hvilken norsk idrettsdame som blir luksusmodell  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer