<strong>SEXY BILDER:</strong> Michelle Trachtenberg pryder forsiden til Maxim. Foto: ABACAUSA.COM / Faksimile Maxim
SEXY BILDER: Michelle Trachtenberg pryder forsiden til Maxim. Foto: ABACAUSA.COM / Faksimile Maxim Vis mer

- En dag våknet jeg og hadde pupper

Ble mobbet som ungdom, nå slår hun tilbake.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Gossip Girl»-stjernen Michelle Trachtenberg (25) stiller opp i noen sexy bilder, samtidig som hun pryder forsiden til den nye utgaven av bladet Maxim.

Det gjør hun for å slå et slag mot mobbere.

Trachtenberg ble selv mobbet mye i ungdomstiden. Nå er hun i ekstase over Maxim-forsiden, og tror alle som plaget henne kommer til å kjøpe et eksemplar.

- Jeg ble mobbet og torturert psykisk på en fæl måte, spesielt av gutta. De sa alltid hvor flatbrystet jeg var. Plutselig en dag våknet jeg og hadde pupper, så jeg gleder meg veldig til at de skal få se det, sier hun ifølge UsMagazine.com.

Skuespilleren sier hun har vurdert å sende mobberne brev.

- Jeg skulle nesten ønske jeg kunne sende dem et brev der det står: «Hvordan synes du jeg ser ut nå?». Bortsett fra at det ville betydd at jeg bryr meg for mye.

25-åringen fortalte tidligere at hun en gang brakk både nese og ribben etter å ha blitt kastet ned en trapp.

- En gang kastet en jente meg ned noen trapper og slo meg i ansiktet. Jeg brakk både ribben og nese, sier stjernen til Complex Magazine.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble kastet ned en trapp og brakk ribbein og nese

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer