- En dag satte jeg meg på kjøkkenet med en kniv

Den norske artisten Lisa Stokke ble mobbet hver dag i tre år.

TØFF TID: Lisa Stokke forteller i TV3-programmet “Det blir bedre» om sin tøffe tid på ungdomsskolen, da hun ble mobbet hver dag i tre år. Foto: TV3
TØFF TID: Lisa Stokke forteller i TV3-programmet “Det blir bedre» om sin tøffe tid på ungdomsskolen, da hun ble mobbet hver dag i tre år. Foto: TV3 Vis mer
Se video med Lisa Stokke nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Den norske artisten Lisa Stokke har gjort stor suksess etter at hun slo igjennom i originalversjonen av musikalen «Mamma Mia» i 1998.

Men i programmet «Det blir bedre» - som sendes på TV3 tirsdag - avslører Lisa at hennes ungdomstid var preget av alt annet enn jubel fra publikum.

36-åringen avslører at hun i løpet av de tre årene på ungdomsskolen ble mobbet hver dag.

- Det kunne være at noen tok lua mi eller begynte å dytte meg på vei til skolen. Noen ganger blokkerte de veien min for å hindre meg å komme til klasserommet. Jeg gruet meg til å gå på skolen hver dag i tre år.

- Jeg ble erta fordi jeg ikke hadde bryster og ingen gutter likte meg. Det var en tung tid. Alle andre begynte å få kjærester, og jeg gjorde ikke det, sier Stokke til programleder Annbjørg Sætre Håtun.

Problemene skal til slutt ha gått så langt at Lisa Stokke vurderte å skade seg selv.

- Det ble så ille til slutt at det var en gang satte meg ned på kjøkkengulvet og tok fram en kniv. Jeg satt der med kniven og gråt og gråt. Jeg tenkte «det er vondt å bli så hata».

- Men jeg la det fra meg og tenkte  «Dette blir for dumt. Det er ikke meg det er noe feil med», sier Stokke.

Sangerinnen - som til daglig bor i London med ektemannen Tim og barna Jasper og Tallulah - sier hun har valgt å fortelle sin historie i «Det blir bedre» for å hjelpe andre.

- Det viktigste jeg kan formidle til noen som opplever det samme, er å dele det med noen. Ikke prøv å fikse det selv, slik jeg gjorde.

«Det blir bedre» ser du tirsdager klokken 21.00 på TV3. Få oversikten over dine favorittprogram i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg mislikte det jeg så i speilet så inn i granskauen[obj:media:10003]