- En bygdeforestilling

Chat Noir-direktøren ba om revy. Det fikk han ikke.

REVYKRANGEL: Chat Noir-direktør Anders Moland med armene rundt brødrene Paul Gunnar og Håvard Jensen fra Rognan - før krangelen startet. Foto: TV 2
REVYKRANGEL: Chat Noir-direktør Anders Moland med armene rundt brødrene Paul Gunnar og Håvard Jensen fra Rognan - før krangelen startet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drama i kulissene!


Forrige uke fikk brødrene Paul Gunnar og Håvard Jensen i oppdrag å lage revy av Chat Noir-direktøren Anders Moland i TV 2-serien "Alt for Rognan". Med liv og lyst tok de fatt på oppgaven, men da Moland fikk se resultatet var idyllen brutt.


- Jeg ba dem lage revy. De skrev en bygdeforestilling med begynnelse og slutt. Et slags teaterstykke. Jeg understreket at jeg skulle ha en revy. Men de hørte bare det de ville høre. Vi legger nærmere tre millioner kroner inn i prosjektet. Så jeg hadde trodd de ville være mer lydhøre, sier Chat Noir-direktøren til Dagbladet.


Selv mener brødrene at Moland overkjørte og at de bare ville ta vare på sin egen komikk.


- Vi var redde for å bli overkjørt. Ville ikke bli en sånn Tufte-gjeng. Så vi sto på barrikadene, sier Paul Gunnar Jensen til avisen, men avslører at det blir revy likevel.


Revykrangelen kan du se på TV 2 i kveld kl 20.00.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer