Kourtney Kardashian:

- En bortskjemt drittunge

Skal ha laget oppstyr under en flytur.

OPPSTYR: Kourtney Kardashian skal ha fått sammenbrudd da kjæresten mistet telfonen under en flytur. Her avbildet i New York tidligere denne uken. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB
OPPSTYR: Kourtney Kardashian skal ha fått sammenbrudd da kjæresten mistet telfonen under en flytur. Her avbildet i New York tidligere denne uken. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Det har allerede gått åtte måneder siden realitystjernen Kourtney Kardashian (41) bekreftet forholdet med trommeslageren Travis Barker (45). Han er mest kjent som trommeslager for punkrock-bandet Blink-182.

I 2008 skapte han ufrivillig enorme overskrifter i pressen, da han var utsatt for en tragisk flyulykke - der fire mennesker mistet livet.

Etter ulykken tilbrakte Travis flere måneder på sykehus og måtte gjennomgå 27 operasjoner og flere hudtransplantasjoner, som følge av omfattende brannskader.

Derfor er det kanskje ikke så rart at hans utkårede gjør alt i sin makt for å berolige han under flyturene de er på sammen. Barker tok sin første flytur siden ulykken i 2008 i august i år, takket være 41-åringen.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Bortskjemt drittunge

Denne uken skulle nemlig paret fly fra Los Angeles til New York, da Barker klarte å miste telefonen sin mellom to seter. Det skal, ifølge anonyme vitner på flyet, ha ledet til et aldri så lite «sammenbrudd» for den eldste Kardashian-søsteren.

Ifølge kilder til Page Six skal 41-åringen ha «søkt febrilsk» etter telefonen, og krevde å få lete i «bare fem minutter til» - til tross for at flyvertinnene skal ha bedt henne om å sette seg i setet. Hendelsen skal ha skjedd i forbindelse med at flyet lettet.

- Hun lagde mye oppstyr og oppførte seg som en bortskjemt drittunge. Hun var ikke veldig grei, hun oppførte seg som et barn, sier kilden.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Demonterte flysetet

Barker, som altså eier telefonen det er snakk om, skal ha sittet rolig i setet sitt mens kjæresten nærmest fikk et sammenrudd, skriver Page Six.

De skal til slutt ha funnet telefonen, etter at flyvertinnen angivelig brukte «to timer på å demontere setet».

En kilde nær Kardashian hevder på sin side at det bare tok fem minutter å demontere setet, og at passasjeren overdriver historien.

- Hun ba aldri om å få flere minutter til å lete, og flyvertinnen følte seg så fæl som maste på henne. Flyvertinnen beklaget seg og ba passasjerene om å hjelpe til. Passasjeren (vitnet journ.anm.) overdriver.

Verken Barker eller Kardashian har uttalt seg om den påståtte hendelsen.

LES OGSÅ: - Nå slipper jeg å bekymre meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer