- En bit av brystvorten datt av!

Johanna Grønneberg syntes tiden etter at hun fikk barn var grusom, men mest hatet hun ammingen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor underholdt Johanna Grønneberg Mesa (33) TLCs seere med et humoristisk og brutalt ærlig program om sitt eget svangerskap.

I oktober i fjor kom datteren Savannah til verden og nå har Grønneberg igjen hatt kameraene på slep for å dokumentere hverdagen som nybakt mamma. Og mens mange mødre sier at de nyter tiden med sin nyfødte, skal Johanna nå knuse mytene om hvor koselig det er å bli mor.

- Tiden etter at jeg fikk barn har vært grusom og slitsom! Jeg tror absolutt jeg gikk inn i sjokk.

- Nå som jeg har fått hodet over vannet kan jeg si at jo, det har vært fint, men det er løgn. Jeg har skrevet en bok om hvor fælt det var og laget en TV-serie om hvor vanskelig det var, sier hun til Seoghør.no.

BLE FORELDRE: I midten av oktober ble Johanna Grønneberg Mesa og ektemannen Vince foreldre til en liten jente som heter Savannah.  Foto: Foto: Julie Bech
BLE FORELDRE: I midten av oktober ble Johanna Grønneberg Mesa og ektemannen Vince foreldre til en liten jente som heter Savannah. Foto: Foto: Julie Bech Vis mer

- Helvetes ammenasjon

Det verste var ifølge TV-profilen å amme datteren, og hun følte et stort press på å gjøre nettopp dette.

- Det verste var amming. Helvetes ammenasjon vi er i Norge. Press som et helvete. Jeg trodde Hollywood skulle være press, men det er her i Norge det er press. Jordmødrene sa jeg kunne få ømme brystvorter, men en bit av brystvorten datt av! Den lå i munnviken til datteren min. Det er ikke ømt, det er dritvondt!

Traumatisk TV

I høst får vi se mer av Grønnebergs mareritt i den nye TLC-serien «Johanna: Prosjekt mamma» og november kommer boken «Etter fødselen - det alle glemte å si» der hun skriver om de traumatiske månedene etter fødselen.

SKJULTE BENA: Johanna Grønneberg Mesa skjulte leggene under Fashion Week i Oslo.  Foto: Stella Pictures
SKJULTE BENA: Johanna Grønneberg Mesa skjulte leggene under Fashion Week i Oslo. Foto: Stella Pictures Vis mer

Grønneberg sier at hun stadig får høre hvor fint det er å få barn, men selv kan hun nesten ikke vente til lille Savannah blir eldre.

- Det er løgn at den tiden er så fin. Alle sier at «nå må du nyte dette Johanna, denne tiden går fort», og jeg tenkte «ja, la det gå dritfort, la det være over».

LES OGSÅ: - Jeg satt naken i sofaen og gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer