Vita og Wanda Mashadi:

- En billig produksjon

Retter kritikk mot realityprogram.

SKUFFET: Vita (t.v.) og Wanda Mashadi er ikke fornøyd med den norske produksjonen av «Love Island». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKUFFET: Vita (t.v.) og Wanda Mashadi er ikke fornøyd med den norske produksjonen av «Love Island». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I podkasten «Tvillingterapi», ledet av tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi (30), deler influenserne åpent med lytterne om hvordan sommerferien ble tilbrakt, etter at Wanda pådro seg en stygg skade under veldedighetskampen på Norway Cup tidligere i sommer.

I podkasten forteller tvillingene at de har tilbakelagt mange timer med å følge med på sommerens store snakkis - «Love Island UK».

Selv om de sier seg svært fornøyd med årets sesong av «Love Island», får den norske produksjonen av samme serie refs av de Reality Awards-aktuelle influenserne.

- Vi skulle egentlig snakke om den britiske sesongen, men vi må snakke litt om Norges svar på «scam» «Love Island», uttaler de i podkasten.

Se og Hør har vært i kontakt med Christina Øien i Plan B, som opplyser om at Vita og Wanda Mashadi ikke har noen ytterligere kommentar.

- Billig produksjon

Videre i podkasten mener Mashadi-søstrene at realityprogrammet, som er en storsatsing i Storbritannia, fungerer da produksjonen bevilger mye midler for å få det til, noe 30-åringene mener at de ikke gjør i den norske produksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer