Vita og Wanda Mashadi:

- En billig produksjon

Retter kritikk mot realityprogram.

SKUFFET: Vita (t.v.) og Wanda Mashadi er ikke fornøyd med den norske produksjonen av «Love Island». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKUFFET: Vita (t.v.) og Wanda Mashadi er ikke fornøyd med den norske produksjonen av «Love Island». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I podkasten «Tvillingterapi», ledet av tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi (30), deler influenserne åpent med lytterne om hvordan sommerferien ble tilbrakt, etter at Wanda pådro seg en stygg skade under veldedighetskampen på Norway Cup tidligere i sommer.

I podkasten forteller tvillingene at de har tilbakelagt mange timer med å følge med på sommerens store snakkis - «Love Island UK».

Selv om de sier seg svært fornøyd med årets sesong av «Love Island», får den norske produksjonen av samme serie refs av de Reality Awards-aktuelle influenserne.

NOMINERT: Sophie Elise Isachsen, Emilie Enger Mehl og Birk Ruud er blant de nominerte til «Årets deltaker» på Reality Awards. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Vi skulle egentlig snakke om den britiske sesongen, men vi må snakke litt om Norges svar på «scam» «Love Island», uttaler de i podkasten.

Se og Hør har vært i kontakt med Christina Øien i Plan B, som opplyser om at Vita og Wanda Mashadi ikke har noen ytterligere kommentar.

- Billig produksjon

Videre i podkasten mener Mashadi-søstrene at realityprogrammet, som er en storsatsing i Storbritannia, fungerer da produksjonen bevilger mye midler for å få det til, noe 30-åringene mener at de ikke gjør i den norske produksjonen.

- Jeg syns det er imponerende hvordan Norge bare klarer å ødelegge det programmet så til de grader. «Love Island Norge» er svindel! Du ser at det er en billig produksjon. Konseptet fungerer ikke, mener søstrene.

DRØMMEOVERSKRIFT: Emma Ellingsen, Isabelle Eriksen og Leah Isadora Behn svarer på hva som er drømmeoverskriften. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Videre sammenligner de den norske versjonen av realityprogrammet med et produkt man ser på billigvare-nettsiden Wish.

- Når får man produktet hjem ser man at det er dritt. Sånn føler jeg litt at «Love Island Norge» er. Hadde de klart å lage en ordentlig produksjon hadde jeg sett på det, avslutter Mashadi.

Begge understreker at det slett ikke har noe med deltakerne eller programlederne å gjøre, men retter kritikk mot produksjonen i sin helhet og mener det er brukt for lite penger til å satse på programmet.

NOMINERT: Jørgine Massa Vasstrand, Linni Meister og Magnus Carlsen er nominert til Reality Awards i kategorien «Årets pute-TV». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med pressesjef for TV 2, Jan-Petter Dahl, som opplyser om at de ikke ønsker å kommentere saken.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: - Den perfekte dramaoppskrift.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer