Janne Tyldums datter:

- En berg-og-dal-bane av følelser

Filmprodusenten gikk bort i starten av mars.

GIKK BORT: Janne Tyldum døde 1. mars i år. Nå snakker datteren Jeanette ut om sorgen. Her er Janne Tyldum med sin tidligere ektemann, Morten Tyldum, i 2014. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Janne Tyldum døde 1. mars i år. Nå snakker datteren Jeanette ut om sorgen. Her er Janne Tyldum med sin tidligere ektemann, Morten Tyldum, i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av mars gikk den norske filmprodusenten Janne Tyldum bort, 50 år gammel. Det skrev datteren Jeanette Tyldum i et innlegg på Facebook.

«Nå forsøker vi å navigere oss gjennom alle kolliderende følelser, praktiske gjøremål og prøver å normalisere dagene. Setter likevel stor pris på alle varme tanker og ord vi har fått», skrev datteren.

Tyldum var tidligere gift med den norske Oscar-nominerte regissøren Morten Tyldum (52), og etterlater seg en sønn hun fikk med Morten Tyldum, samt to døtre fra et tidligere forhold.

Nå forteller datteren Jeanette Tyldum om sorgen etter moren i et intervju med «God kveld Norge».

- Det har vært en berg-og-dal-bane av følelser og naturligvis veldig vanskelig. Vi fikk heldigvis et par uker etter det skjedde hvor resten av livet var relativt «normalt», og vi fikk mange klemmer og nærkontakt med våre nærmeste, sier hun i intervjuet.

Bisettelsen streames

Avdøde Tyldum bodde i California i USA, og familien reiste derfor dit etter at hun gikk bort. Da de kom hjem, bar det imidlertid rett i karantene som følge av tiltakene norske myndigheter har iverksatt for å hindre smitte av coronaviruset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer