BLIDE OG BARNLØSE: Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon har foreløpig ingen planer om å bli foreldre. Foto: All Over Press
BLIDE OG BARNLØSE: Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon har foreløpig ingen planer om å bli foreldre. Foto: All Over PressVis mer

- En baby vil ødelegge figuren

Mariah Carey vil heller være barnløs enn fet.

SEHER.NO: Sangstjernen Mariah Carey (38) er fast bestemt på ikke å bli gravid, da hun ikke vil legge på seg de ekstra kiloene en graviditet medfører.

Den siste tiden har "Hero"-sangerinnen vist frem sin nye, slanke figur i forskjellige minimale antrekk.

 Og ettersom kiloene var vanskelige å ta av, skal Mariah ifølge ryktene ikke ha noen hastverk med å stifte familie med sin nye ektemann, Nick Cannon (27).

- Mariah blir ertet hele tiden om når hun skal ha barn, men hun bare ser på deg som om du har sagt et stygt ord og forteller at med hennes nye figur, og hvor hardt hun alltid må jobbe for å holde vekten nede, så vil en graviditet ødelegge det, sier en kilde til the National Enquirer.

Mariah og hennes langt yngre ektemann giftet seg i all hemmelighet på Bahamas 30. april i år.

- Mariah har et flott liv, og hun er ikke etter noen eller noe som skal forandre det. Hun spiller gjerne en konsert i måneden for å støtte verdens sultende barn, men et eget barn har hun aldri drømt om, sier kilden.

LES OGSÅ: Vil at ektemannen skal bli modell