- En baby kommer ikke på bestilling

Sykkelstjernen Gunn-Rita Dahle Flesjå vil adoptere.

TETTE BÅND: Gunn-Rita Dahle Flesjå, sønnen Bjørnar og ektemannen og treneren Kenneth. Foto: NTB scanpix
TETTE BÅND: Gunn-Rita Dahle Flesjå, sønnen Bjørnar og ektemannen og treneren Kenneth. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gunn-Rita Dahle Flesjå (39) og hennes trener, massør og ektemann Kenneth Flesjå (34) fikk sønnen Bjørnar 22. mars 2009.

Etter en 22 timers smertefull fødselsmaraton måtte Bjørnar til slutt tas ut med sugekopp. Han kjempet som en bjørn, så navnet ga seg selv. Nå er de klar for et nytt barn.

- Jeg sitter ikke akkurat i stua og venter på å bli gravid, for en baby kommer ikke på bestilling. Vi er vanvittig heldige hvis vi får en til, gjerne i løpet av de to neste årene. Uavhengig av dette tenker vi nå seriøst på å adoptere, avslører Gunn-Rita til Se og Hør.


Paret, som er avbildet i Se og Hør Weekend med 3-åringen, har syslet med tanken i mange år allerede. På sine reiser har de sett mye fattigdom og elendighet.

- Det er mange barn der ute som kunne trengt en mamma og pappa som kan ta vare på dem. Vi har veldig lyst til å gjøre dette for iallfall ett av dem, slår Gunn-Rita og Kenneth fast overfor Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer