SESONG FEM: Både Dave Hester (t.h) og Barry Weiss (t.v) er borte når sesong fem av TV-programmet spilles inn. Foto: TVNorge
SESONG FEM: Både Dave Hester (t.h) og Barry Weiss (t.v) er borte når sesong fem av TV-programmet spilles inn. Foto: TVNorgeVis mer

En av disse trekker seg

Skandaleshowet «Storage Wars» mister sin mest populære deltager.

SEOGHØR.NO:   Det skandaleomsuste realityshowet «Storage Wars» har gjort stor suksess på TV-skjermen i USA.

Programmet har imidlertid blitt utsatt for tøffe beskyldninger om at det hele er skuespill og at produsentene planter verdifulle og spennende gjenstander i lagerene deltagerene byr på.

Nå ser det ut som om produsentene kan få en ny utfordring. En av seriens orginale medlemmer og den mest populære deltageren, Barry Weiss (54), har nå bestemt seg for at nok er nok, ifølge nettsiden Radaronline.com.

- Barry Weiss har i all hemmelighet spilt inn sin egen farvel. De har ikke offentliggjort det enda, men slik som ting er nå vil ikke Barry være med i sesong fem, sier en kilde til nettsiden.

Kontroversene rundt serien, som i Norge går på kanalen MAX, skal imidlertid ikke ha spilt inn på Barrys avgjørelse.

- Tuller du med meg? Barry betaler ikke en gang for lagerene han kjøper. Det gjør produsentene. Han er bare lei av alle reisene og kameraene, forteller kilden til nettstedet.

Weiss tjente en formue etter han solgte sitt eget firma som drev med salg av frukt og grønnsaker. «Storage Wars» har kun vært en fritidssyssel for Barry.

- Han spilte nylig inn et par forskjellige klipp der han sier: Det var moro så lenge det varte, men nå drar jeg! , forteller kilden.

- Hvis han plutselig skulle forandre mening kan han komme tilbake, men for nå er beslutningen tatt.

Dersom ryktene stemmer, blir Barry Weiss den andre av deltagerene som forlater det populære showet. Tidligere har også Dave Hester trukket seg fra innspillingen. 
 
LES OGSÅ:   TV-stjerne funnet død