- En av disse to vinner «Idol»

Europas største nettbookmaker føler seg stadig sikrere på at det er to jenter som kniver om førsteplassen.

VINNER?: Ifølge pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet er det enten Siri eller Astrid som stikker av med seieren i «Idol» i mai. Foto: Stella Pictures
VINNER?: Ifølge pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet er det enten Siri eller Astrid som stikker av med seieren i «Idol» i mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag 10. mai går finalen av årets «Idol» av stabelen i Oslo Spektrum, og allerede nå har bookingselskapet Unibet de to finale-finalistene klare.

Ifølge pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet er det nemlig enten Siri Vølstad Jensen (17) fra Ålgård eller nysingle Astrid Smeplass (16) fra Rennebu i Sør-Trøndelag som stikker av med den gjeve «Idol»-seieren.

- Spilltendensen er helt klar: Astrid Smeplass er fortsatt favoritt, men pustes hardere i nakken enn noen gang av sin argeste rivalinne Siri. Steffen Jacobsen og Eirik Søfteland synker på barometeret – mens Sverre Eide antagelig er nestemann ut av scenen, forteller han til Seoghør.no.

Fredag er det duket for sesongens femte delfinale, og skal vi altså tro Unibets rankingliste er det sjarmøren Sverre Eide (18) fra Ålesund som ryker ut.

- I bunnen synes Sverre håpløst fortapt bak de andre. Med vinnerodds 20 er han soleklar favoritt til å ryke ut av konkurransen på fredag.

Slik ser Unibets odds-liste ut over hvem som er favoritt til å vinne «Idol» 2013:

Astrid Smeplass        2,25       (uforandret)
Siri Vølstad Jensen    2,75       (ned)
Steffen Jakobsen       5,75       (opp)
Eirik Søfteland           6,75       (ned)
Astrid Sugaren          9,00        (uforandret)
Sverre Eide              20,00       (opp)

LES OGSÅ: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har utsatt bryllupet
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer