En av disse tjente 125 000 kroner i fjor

Det sier de rykende ferske skattetallene.

MONEY, MONEY, MONEY: I dag kom skattelistene, som gjør det mulig å finne ut hva kjendisene - og alle oss andre - tjente i fjor. Foto: All Over/ Se og Hør
MONEY, MONEY, MONEY: I dag kom skattelistene, som gjør det mulig å finne ut hva kjendisene - og alle oss andre - tjente i fjor. Foto: All Over/ Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I dag er skattelistene gjort tilgjengelige for allmennheten, og dermed er det gode muligheter for å finne ut av hva kjendisene egentlig tjener. Er de styrtrike? Triller det inn penger i alle kanaler? Eller har de knapt til melk og brød i kjøleskapet?

2013 var et gullår for Markus Foss. Han ble sammen med Tone Damli Aaberge, og de ble gravide. Men ifølge Dagbladet var det ikke et økonomisk gullår - han tjente nemlig bare 189 994 kroner.

Programleder Haddy N'jie tjente enda mindre enn det - hun har nemlig under 125 000 kroner i inntekt fra fjoråret ifølge Dagbladet.

Men begge to har kjærester som gjør det langt bedre - i alle fall i følge skattelistenes tall. Haddys kjære Trond Giske tjente 961 000 kroner i fjor, mens Markus' samboer Tone Damli Aaberge tjente 1,5 millioner kroner i løpet av fjoråret.

Blogger for penger

At det er penger i blogging, har VG funnet ut. Avisa har sjekket inntektene til de norske toppbloggerne, og «Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen (27) står oppført i skattelistene med en inntekt på 1 043 258 kroner.

Sophie Elise (20) fikk ikke like stor del av blogg-kaka - men har fremdeles en helt grei årslønn til å være 20 år på 422 821 kroner.

– Jeg ser ikke poenget med at man skal se hva folk tjener. Det blir bare sniking. Jeg synes ikke det bør være viktig hvor mye jeg tjener, sier Sophie Elise til VG.

Gode penger i sport

Aftenposten har sett på sportsheltene, og funnet ut at Brede Hangeland var Norges best betalte idrettsutøver i fjor med 25 millioner i inntekt. På andreplass i idretts-Norge kommer Petter Northug, som tjente 7 millioner kroner i fjor.

Det er like mye som programleder Fredrik Skavlan tjente - ifølge denne oversikten hos Dagbladet, og halvannen million mer enn for eksempel Thomas Giertsen, som har en inntekt på 5,3 millioner kroner i skattelistene.

 

Les også: Har tjent 42 millioner kroner på fem år