LURING: Ashton Kutcher la ut bilde av datteren i en kollasj med flere andre babyer da han offentliggjorde babynavnet til han og Mila Kunis' datter. Foto: All Over Press
LURING: Ashton Kutcher la ut bilde av datteren i en kollasj med flere andre babyer da han offentliggjorde babynavnet til han og Mila Kunis' datter. Foto: All Over PressVis mer

- En av disse babyene er vår

Ashton Kutcher avslører babynavnet, men skapte full forvirring da han la ut bilde av sin lille prinsesse.

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til Hollywood-paret Mila Kunis (31) og Ashton Kutcher (36). Tirsdag ble nemlig deres lille prinsesse født. Babyen kom til verden på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Nå har Ashton selv bekreftet nyheten og skriver på sin blogg at datteren har fått navnet Wyatt Isabelle Kutcher.

- Mila og jeg vil ønske velkommen Wyatt Isabelle Kutcher til verden. Må ditt liv bli fylt med undring, kjærlighet, latter, god helse, lykke, nysgjerrighet og privatliv, skriver Ashton på sin egen blogg.

Han la også til bilde av den skjønne babyen - eller det vil si han la til bilder av seks babyer og skrev.

- Kan dere gjette hvem som er vår, eller spiller det noen rolle? Alle babyer er søte, skriver han.

Holdt graviditeten skjult

Kunis prøvde lenge å holde graviditeten skjult, men ettersom den voksende babymagen etter hvert vokste seg større, bekreftet 31-åringen i mai at hun var gravid.

- Jeg klarte å skjule det veldig lenge, sa Mila til Ellen DeGeneres da hun var gjest i talkshowet i vår.

FLOTT: Mila Kunis har vært svært bevisst på å holde seg i form under svangerskapet, og har brukt yoga som en del av treningsprogrammet. Dette bildet ble tatt i august. Foto: Stella Pictures
FLOTT: Mila Kunis har vært svært bevisst på å holde seg i form under svangerskapet, og har brukt yoga som en del av treningsprogrammet. Dette bildet ble tatt i august. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vennskap ble til kjæresteforhold

Mila og Ashton møttes i 1998, da de begge fikk roller i den populære TV-serien «That '70s Show». Foran kamera spilte de to kjærester, men det var ikke før mange år senere at TV-forholdet skulle bli til virkelighet.

- En dag forandret bare alt seg. Plutselig var det ikke det samme mellom oss lenger, og jeg er veldig stolt av meg selv som innså det, fortalte Mila i et intervju som sto på trykk i Marie Claire tidligere i år.

Forlovelsesryktene rundt superparet har svirret rundt dem helt siden de ble kjærester i 2012, men det var ikke før i februar at den gledelige nyheten kom:

- Den beste dagen i livet mitt så langt var da han fridde. Jeg gråt. Dette forholdet er veldig annerledes enn alle andre jeg har vært i før, uten å si noe negativt om mine tidligere forhold, sa hun i Marie Claire-intervjuet.

Ifølge en kilde nær paret er bryllupsdatoen satt til neste sommer:

Ashton Kutcher var gift med den 15 år eldre skuespilleren Demi Moore (51) fra 2005 til 2013. Bruddet var et faktum i 2012, etter at han angivelig hadde vært utro med en 22 år gammel sekretær.

Mila Kunis på sin side var kjæreste med den tidligere barnestjernen Macaulay Culkin (34) fra 2002 til 2011.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke lyst til å gifte meg