TREKKER SEG: - Man kan aldri forberede seg på dette, man vet aldri hva som skjer. Selv skulle jeg vel kanskje ønsket at jeg hadde jobbet mindre de første ukene og lagt det opp litt annerledes, sier Farmen-deltageren som trekker seg lørdag. Foto: TV 2
TREKKER SEG: - Man kan aldri forberede seg på dette, man vet aldri hva som skjer. Selv skulle jeg vel kanskje ønsket at jeg hadde jobbet mindre de første ukene og lagt det opp litt annerledes, sier Farmen-deltageren som trekker seg lørdag. Foto: TV 2Vis mer

En av dem trekker seg fra Farmen

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle møte døra så fort, forteller deltageren til Seher.no.

SEHER.NO: «Farmen» har vært en stor suksess for TV 2 denne våren. Forrige uke var det Sigurd Berger (20) som måtte si takk for seg etter å ha tapt tvekampen på gården på Tranøya. Førstkommende lørdag er det derimot to personer som må kaste inn håndkledet.

Ny tvekamp venter. Onsdag ble Tone Gudrun Fjalestrand valgt til førstekjempe, men det gjenstår å se hvem hun velger å møte i kampen. I tillegg velger en av deltagerne på sjokkerende vis å trekke seg.

- Grunnen til at jeg trakk meg er rett og slett at jeg ikke orket mer, jeg hadde ikke mer å gi. Det var det eneste rette. På slutten var det sånn at jeg såvidt orket å stå opp. Det fantes ikke mer motivasjon i kroppen, forteller deltageren, som vi har valgt å anonymisere av hensyn til spenningen i programmet, til Seher.no.

«Farmen»-deltageren tror ikke manglende forberedelser hadde noe å si for at personen ikke helt taklet sin nye hverdag - med lite mat og søvn.

- Man kan aldri forberede seg på dette, man vet aldri hva som skjer. Selv skulle jeg vel kanskje ønsket at jeg hadde jobbet mindre de første ukene og lagt det opp litt annerledes. Jeg bare kjørte på med ukesoppdraget, og klarte ikke å hente noe ekstra. Selv er jeg vant til å jobbe og spise masse. Men jeg hadde ikke trodd at jeg skulle møte meg selv i døra så fort.

Mest oppmerksomhet denne uka har deltagerne Bente Skancke (22) og Karin Jonassen (24) fått, etter at de flere ganger røk i tottene på hverandre. Den uhyggelige stemningen hadde dog ikke innvirkning på deltageren som velger å trekke seg.

- Nei, absolutt ikke. Jeg brydde meg ikke om det opplegget der i det hele tatt - selv om det selvfølgelig ikke er gøy når noen krangler, forteller personen som trekker seg til Seher.no.

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi hørte bare at det smalt på tunet