<strong>TUNGT:</strong> Wenche Myhre om kreftbeskjeden. Foto: SCANPIX
TUNGT: Wenche Myhre om kreftbeskjeden. Foto: SCANPIX Vis mer

- En av de verste beskjedene man kan få

Nå snakker hun ut om sykdommen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artiststjernen Wenche Myhre (63) fikk i juli den tunge beskjeden og at legene hadde funnet noe i brystet, og at hun måtte opereres. I et intervju med Dagbladet Magasinet snakker hun nå ut om kreftsykdommen.

- Jeg tror vel det er en av de verste beskjedene et menneske kan få. Man kan nesten ikke forestille seg det. Og jeg tenkte: «Ja, ja. Da er det vel min tur, da», sier hun til Dagbladet.

To uker etter operasjonen sto stjernen på scenen i Svelvik. Det var et sterkt øyeblikk for henne å synge «for livet skal vi slåss».

- Ja, det er mange av tekstene mine som møter meg i døra nå. «Det finnes et lys i den mørke tunnelen», «Keep smiling» og, ja, «Når jeg blir seks og seksti». Jeg er bare 63, så vi jeg får virkelig håpe at jeg får slå ut håret.

Sykdommen og behandlingen hun nå går gjennom til tross, stjernen omtaler høsten sin som positiv.

- Jeg tror faktisk jeg har hatt en av de flotteste høstene i hele mitt liv, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Operert for brystkreft

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer