Selena Gomez:

- En av de skumleste periodene i mitt liv

Artisten åpnet seg opp om det siste året i en tale.

SLITER: Selena Gomez har lenge vært åpen om sine fysiske og psykiske problemer. Nå snakker hun ut om det siste året. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Selena Gomez har lenge vært åpen om sine fysiske og psykiske problemer. Nå snakker hun ut om det siste året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har ikke bare vært enkelt å være artist og skuespiller Selena Gomez (27) de siste årene. Hun har blant annet vært åpen om at hun har slitt med den kroniske sykdommen lupus, og at hun gikk gjennom en nyretransplantasjon for to år siden.

Gomez har også slitt mye psykisk både med depresjon og angst, og har vært inn og ut at diverse rehabiliteringsklinikker gjennom årene for å få kontroll på egne følelser og tanker.

Til tross for at hun tidligere har oppsøkt hjelp i krisesituasjoner, har heller ikke det siste året behandlet henne godt, og i en tale tidligere denne måneden åpnet hun seg opp om utfordringene.

- Klarte ikke smile

Gomez mottok nylig en pris fra McLean Hospital for hennes åpenhet, og hvordan den har hjulpet andre i samme situasjon. Det var i en tale i forbindelse med mottakelsen av prisen at 27-åringen brukte anledningen til å lette på sløret, ifølge Mirror.

- I fjor led jeg mentalt og emosjonelt, og jeg klarte ikke holde meg selv sammen, åpnet en emosjonell Gomez talen med, før hun fortsatte:

- Jeg klarte ikke smile eller få ting til å se normalt ut. Det føltes som at all smerten og angsten ble skylt over meg på en gang, og det var en av de skumleste periodene av livet mitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer