Casper Ruud og Maria Galligani:

- En annen type jul

Superparet skal feire jul sammen for første gang.

KJÆRESTER: Maria Galligani og Casper Ruud på ELLE-gallaen 2023. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Maria Galligani og Casper Ruud på ELLE-gallaen 2023. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Desember er i gang for fullt, og mange er allerede godt i gang med juleforberedelser. Julesanger- og filmer over en lav sko, varm kakao og drømmen om en hvit jul er klisjeer som romantiseres like mye hvert år.

Noen velger likevel å forlate det iskalde hjemlandet med bare et par timer dagslys i løpet av dagen, til fordel for en litt annerledes julefeiring.

Tennisstjerne Casper Ruud (24) og kjæresten gjennom mange år Maria Galligani (27) har i år valgt sistnevnte.

Flere kjendiser dukker i kveld opp på årets Elle-galla. For den norske tennisspilleren Casper Ruud er dette ukjent farvann. Video: Rød løper Vis mer

Se og Hør møtte paret da de var en sjelden tur hjemme i Norge, og dukket opp sammen på ELLE-gallaen. Ruud kunne da fortelle at det fort blir flere dager utenfor landegrensene enn innenfor, og at de nå skulle være hjemme til midten av måneden.

- Da går ferden videre, og det blir første gang vi feirer jul sammen faktisk, fortalte paret på den røde løperen.

- Det er litt fordi vi er i utlandet, så både Maria sin familie og min familie tar turen. Det blir en skikkelig storfamilie-jul denne gangen, forklarte Ruud videre.

Tennisstjernen forteller at de reiser til Emiratene og feirer jul der, da tennissesongen begynner i Australia på nyåret.

Paret har tatt forholdet et steg videre. Video: Se og Hør. Vis mer

- Det blir litt sånn på halvveien egentlig. Men det er et bra klima der og jeg får trent og gjort meg klar til sesongstart, så det blir morsomt å prøve en slik variant i år.

- Det blir ingen hvit jul i år altså?

- Ikke noe annet enn hvite strender i alle fall. Det blir på en måte hvit jul, men en litt annen type hvit jul.

Paret var enige om at det blir litt vanskelig å ta med seg absolutt alle juletradisjonene de til vanlig har når de nå skal til Emiratene - men det viktigste blir med i bagasjen.

Prins Sverre Magnus: - «Dabbingen» var en tabbe Vis mer

- Jeg tror familie er den tyngste tradisjonen vi tar med oss. Det blir litt vanskelig å ta med seg noe annet når man er så langt hjemmefra, sa Galligani, før kjæresten la videre til:

- Så lenge man har familien så kan man vel lage tradisjonene selv.

LES OGSÅ: Petter Northug: «Jeg ble korsfestet»