- En ære å bli parodiert

Komikerduoen Bye & Rønning holdt en spontan oppvisning for Seher.no. Se video.

ÆRESAK: - Vi ser jo veldig fram til å bli parodiert, det hadde vært en ære, sier Jon Niklas Rønning (28) og Anders Bye (25). Foto: Anders Myhren
ÆRESAK: - Vi ser jo veldig fram til å bli parodiert, det hadde vært en ære, sier Jon Niklas Rønning (28) og Anders Bye (25). Foto: Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jon Niklas Rønning (28) og Anders Bye (25) kommer med en innstendig oppfordring til andre komikere som Rune Andersen og Kristian Valen: - Parodier oss!

- Vi ser jo veldig fram til å bli parodiert, det hadde vært en ære. Så ta oppfordringen dere der hjemme. Det hadde vært helt fantastisk. Selv om det hadde vært en slem parodi, så hadde det vært veldig gøy, sier Anders til Seher.no.

Komikerduoen har torsdag kveld premiere på sin nye serie "Hjemme hos Bye & Rønning", og her blir det stappfullt av treffende parodier på en lang rekke kjendiser.

- Blant dem vi gjør i denne omgang er Bjørn Floberg, Kristian Valen, John Cleese, Thor Hushovd, Jahn Teigen, Jostein Gaarder, Dag Solstad og kronprins Haakon, forteller paret.

I videoen under kan du se smakebiter av duoens parodier, spesielt for Seher.no

Du ser dem på NRK1 torsdag kveld kl 22.30

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer