SLUTT: Emmy Rossum og ektemannen Justin Siegel har gått hver til sist. Her er de avbildet under Sundance Film Festival tidligere i år. Foto: All Over Press
SLUTT: Emmy Rossum og ektemannen Justin Siegel har gått hver til sist. Her er de avbildet under Sundance Film Festival tidligere i år. Foto: All Over PressVis mer

Emmy Rossum skilles fra hemmelige ektemann

Ingen visste de var gift - nå skiller de seg.

SEHER.NO: Skuespiller Emmy Rossum (23) skiller seg, etter at ektemannen Justin Siegel (29) har levert inn skilsmissepapirene et og et halvt år etter at de giftet seg.

Paret har ingen barn, men Siegel søker i skilsmissepapirene om økonomisk støtte fra Rossum. Det skal ifølge TMZ ikke har vært tidligere kjent at paret var gift.

Ifølge kilder People har vært i kontakt med skal paret ha gått fra hverandre i august. "Uforenlige forskjeller", opplyses som skilsmissegrunn.

Rossum, som er kjent fra filmer som "The Day After Tomorrow", "Poseidon" og "The Phantom of the Opera", ble nylig linket til Counting Crows frontmann Adam Duritz (45). De er tidligere blitt observert kyssende under en middag i New York.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skiller seg etter 11 års seperasjon